Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie bójcie się kłamać i ściemniać kobietom, bo tylko tacy dostają seks

Polecane posty

Gość gość

normalny, uczciwy, szczery facet nie ma szansy na seks. Pamiętam jak wyglądało to w moim przypadku, gdzieś na imprezach zagajałem rozmowę z kobietami(łatwo to szło, bo wygląd mam), i gadałem z nimi normalnie, ale nie opowiadałem o sobie ch*j wie czego, zmyślonych historii, bo brzydziłem się kłamstwem i przypisywaniem sobie cudzych zasług. Po tem do tych kobiet podłazili moi kumple, oni nie brzydzili się już pozować na cwaniaków, bohaterów, erudytów, intelektualistów(a ja ich znałem i wiem ile w tym prawdy, haha), opowiadali tak niestworzone historie, w których cienia prawdy nie było, ale każda, dosłownie każda kobieta na tym globie jest naiwna. Trzeba ściemniać i robić z siebie superbohatera, bo ktoś kogo kobieta uzna za normalnego człowieka nie ma szans zaliczyć. Odkąd zmieniłem taktykę i stwierdziłem, że skoro kobiety kłamią naokrągło i słuchają kłamstw, to czemu niby mam mieć wyrzuty sumienia? Od tamtej pory moja skuteczność znacznie wzrosła, czyli to właśnie brak kłamstw, pozerstwa, cwaniactwa i suchych sarkastycznych tekstów odpowiadał za to, że wcześniej nic nie działało. Kobiety normalnym facetem się nie zainteresują, więc trzeba nazmyślać o swoich osiągnięciach, odwadze i waleczności.

Gość gość
Mężczyźni to taki naiwne stworzonka. Wydaje się im, że jak nawciskają nam kitu (który idzie łatwo zweryfikować), to od razu mogą nas zaliczyć. Naiwniacy nie wiedzą, że to my lubimy traktować ich jak szmaty i tylko korzystamy z okazji, aby te śmieszne bolce dały się przelecieć.

Gość gość
12:53 tylko to z was się potem śmieją za plecami ci sami kolesie, że jesteście szmatami.

Gość gość
Faceci nie nadają się do niczego innego, jak tylko do nadstawiania bolca. Naiwne bolce do rżnięcia i zostawiania, nawet nie trzeba im płacić, są tak łatwi.

Gość gość
gość dziś Bo jakiś debil wymyślił podwójne standardy. Zaliczanie frajerów nie jest niczym złym, więc albo i jedni i drudzy są szmatami, albo jedni i drudzy się zaliczają, proste. A wiesz kolego, dlaczego tak jest? Bo ktoś sobie wymyślił, że dla kobiet ich seksualność ma się wiązać ze wstydem, ale to było w średniowieczu :)

Gość gość
Autorze zdajesz sobie sprawe, ze do seksu facet nie musi byc nie wiadomo jak madry i szlachetny?

Gość gość
Każda kobieta, która uprawiała kiedykolwiek przygodny seks to ścierwo, zanimalizowane zwierzę i ścierka. Nieważne z kim.

Gość gość
13:00 A faceci to z***biści? :D Idiotyczne, mizoginiczne podwójne standardy :D

Gość gość
Faceta nikt nie rozlicza z przeszłości seksualnej, facet nie zostanie z dzieckiem, na które nikt nie będzie płacił alimentów(80% ojców z przygód nie płaci), żadna kobieta nie odrzuci faceta za brak dziewictwa, a kobietę mnóstwo facetów(np. ja), i to jednak kobiety są naiwne, skoro to z kłamcami idą do łóżka to znaczy, że dają się na to nabrać, a nie, że to kontrolują. Po facecie wszystko spłynie, kobieta może się tylko oszukiwać.

ciekawa jestem do jakich kobiet podbijasz, pewnie do najśliczniejszych barbie laseczek a takie to często totalne pustaki, to normalne że lecą na tępych osiłków i cwaniaków, gdybyś sam nie był pustakiem i zainteresował się normalną, miłą -chociaż może nie ponadprzeciętnie piękną- kobietą (które pewnie ignorujesz) a nie manekinem wystawowym to nie miałbyś tego problemu, jesteś żałosny. poza tym wcale nie jesteś tak miły i uczciwy jak ci się wydawało skoro teraz potrafisz kłamać żeby osiągnąć swój "cel", nie jesteś i nigdy nie byłeś dobrym, porządnym facetem, zawsze byłeś zakłamaną łajzą, hipokrytą... jak żałosne jest ohydne zezwierzęcenie facetów dla których seks jest sensem życia. proste stworzenia.

Gość gość
Jak uniknąć odrzucenia, jeśli nie wiesz o czym rozmawiać z kobietą?

Gość gość
Pustaki? Z doświadczenia wiem, że właśnie te miłe, porządne kobiety, które każdy zna jako cnotliwe, sympatyczne i uprzejme bywają najczęściej pokątnie na imprezach i tam j*bią się do nieprzytomności z prymitywami.

Gość gość
gość dziś Oj, śliczny nie wiesz, że to, czy coś po Tobie spłynie nie zależy od płci, tylko nastawienia i pewności siebie? Wiadomo, że po osobie pewnej siebie też wszystko spływa, więc taka sobie może na wszystko pozwolić. Przecież zahukane szare myszki, które się przejmują wszystkim będą żyły pod dyktando ogólnie przyjętych "norm" i poglądów, a nie według własnego sumienia :) a na dzieci i alimenty jest prosty sposób - antykoncepcja, może słyszałeś takie słowo? :) A hipokryzja związana z dziewictwem też jest zabawna - kobieta ma być nietknięta (sama słyszałam kiedyś, jak podróbka faceta powiedziała własnej dziewczynie, która została zgwałcona, że on jej wybacza), ale faceci mogą rżnąć wszystko, co się rusza i nie ucieka na drzewo, a kobieta ma być dziewicą, bo jaśnie pan tak chce.

Gość kobieta ktora miala
wielu partnerow jest zbrukana

Gość gość
kobieta ktora miala dziś Ale standardowo facet, który miał wiele kobiet jest z******ty?

Gość gość
skoro brakuje ci wyłącznie seksu to nie żałuj kasy biedaku, tylko idź do prostytutki

kobieta ktora miala dziś wielu partnerow jest zbrukana hej to przygotuj się na to że będziesz musiał sypiać tylko z takimi "zbrukanymi" albo zadowolić się rąsią bo przy postępującej emancypacji "święte czyste nieskalane dziewice" już w naturze nie występują i z roku na rok będą coraz rzadszymi okazami a jeśli już jakaś się znajdzie to nawet nie spojrzy na takie byle g****o jak ty, tym bardziej że jesteś "zbrukany" :(

Gość gość
Nie wiem z jakimi Ty kobietami miales do czynienia,ale zakladam,ze to byly typowe,dyskotekowe blachary. Naprute mniej lub wiecej i wychowane na Bravo Girl. Wspolczuje. Wbrew wnioskowi do jakiego doszles nie wszystkie kobiety to idiotki i przecietna kobiete taki pozer i cwaniak o jakim piszesz odrzuci. Nie wspominajac,ze oczywiscie przecietna kobieta ma oczy,rozum i widzi,ze koles to zwykly palant,a ona szanuje swoje cialo i nie daje tylka w zamian za pitolenie o dupsku Maryni na dyskotece.

Gość kobieta ktora miala
nie wypowiadam sie na temat mezczyzn, bo mnie nie interesuja