Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do ludzi którzy nie jedzą mięsa.z czym uwielbiacie jesc kanapki??pomysly dajcie

Polecane posty

Gość gość

jakies pasty moze super znacie do chleba.. jakies salatki..cokolwiek co jest bez mięsa:) bo juz mam dość ciągle wędlin..

Gość gość
jestem wege, wiec miesa zero. Kanapki jadam z: -twarożek i pomidor -rukola, mozarella, pomidor, pesto -ser żółty, szynka sojowa, pomidor -pasztet sojowy, pomidor -hummus, pomidor, ogórek.. jest wiele opcji ;)

Gość milena_jestem
Ja jem z maslem orzechowym, pomidorem, rzodkiewka, salata, paste z czerwonej fasoli, z soczewicy, twarozek z tofu, z awokado, tego jest mnostwo! Jedzenie bez miesa jest o wiele pyszniejsze, poplakac sie mozna ze szczescia :D :)

Gość gość
jem kanapki z jajkiem sadzonym i kiełkami. nie rozwala się tak jak zwykłe jajo i jeszcze z masłem orzechowym i bananem

Gość gość
z szynką lub polędwicą

Gość gość
twarozek ser zolty light tofu pasztet sojowy wlasnej produkcji(granulat ugotowany z przyprawami na gesto+sos pomidorowy lun musztarda dla konsystencji)

Gość gość
jak mozecie jesc takie syfy z kupą chemii jak pasztet sojowy itd?? przeciez tam jest nawalone duzo chemii..bleee

Gość gość
podajcie kochane ten przepis jakis dobry na paste z fasoli lub soczewicy.. pliss:):)

Gość milena_jestem
Jak mozesz jesc zwloki zwierzat? Wiekszosc szynek to tez chemia i zmiksowane jelita, pokarm roslinny jest wielokrotnie razy zdrowszy i bardziej ekologiczny, a ja chemii nie jem, czytam sklady, zreszta nie wiem czy dla ciebie jest cudem swiata zmiksowanie fasoli z suszona sliwka i zrobienie sobie pysznego smarowidla, ale to proste, wiecej chemii to jest w dzisiejszym miesie.

Gość milena_jestem
A do autorki: Ja mam w domu mikser i jesli chodzi o np ciecierzyce to najpierw mocze ja przez 14h a potem miksuje, z papki robie ksztalt puplecikow, smaze i mam pulepety nie z miesa,lecz z rosliny, co do past to podobnie, przyprawy takie jakie lubisz :)

Gość gość
ja najbardziej lubię taki zestaw kromka chleba ziarno przy ziarnie serek Almette ser żółty Gouda -plaster sera długodojrzewającego , drogi kilka liści sałaty, jakieś 8 pół papryki czerwonej pyszota

Gość gość
Wasze kosci za kilka lat beda jak styropian. Te wszystkie produkty typu tofu to skupisko samej chemii. Idiotki sie okaleczaja na wlasne zyczenie.

Gość milena_jestem
Jak styropian? Kolejna nie douczona osoba ktora uwaza ze istnieje cos takiego jak witamina mieso? A podstawa diety wegetarianskiej to salata i todu? A jablka? Banany? Brzoskwinie? Szpinak? Fasola? Brokuly? Papryka? Ogorki? Hummus? Orzechy laskowe? Orzechy nerkowca? Kiwi? Mleko kokosowe? Mleko owsiane? Moge tak dalej wymieniac :)