Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niezrozumialy test ciazowy

Polecane posty

Gość gość

witam prosze Was o pomoc. nie uprawialam z moim chlopakiem seksu. ostatnio miedzy nami doszlo do " czegos" miesiac temu. dostalam " okres" ktory byl brazaowym plamieniem jednak czesto mi sie to zdarza. zrobilam test . od razu zaczal robic sie caly rozowy. byl po prostu wylany. po jakims czasie byla jedna kreska i pod dobrym swiatlem widoczna druga... czy po takim czasie powinien byc juz solidny wynik ? dodam tylko, ze robilam juz kiedys ten test i sytuacje byly podobne. prosze Was o pomoc bo ja oszaleje

Gość gość
Zrób jeszcze jeden lepiej. Będziesz wiedziała wszystko

Gość gość
ja oszaleje naprawdę :(. jeszcze nasze ostatnie zblizenie bylo bez wytrysku , a moj partner wytrysk ostatnio mial okolo 23 stycznia ... ja jestem zalamana :(

Gość gość
Dajze spokój, okres byl, stosunlu nie było. To skąd ma być ciąża?? Idz kup test i zrob, a nie siedź na forum. Za ten czas juz bys była w aptece

Gość gość
daj zdjęcie testu.

Gość gość
"Nie uprawiałam sexu" do cholery jaka ciąża....

Gość gość
A byłaś u ginekologa z tym okresem w formie plamienia? ile czasu już miesiączkujesz?

Gość gość
do ginekologa jestem zapisana na 7 marca. zdarzylay mi sie takie miesiaczki mowila, ze to od nadzerki . skad ciaza. bylo miedzy nami cos takiego jak ocieranie. nie wiem co mam myslec. miesiaczkuje 11 lat ... i zawsze mialam hece z okresem. jesli chodzi o testy tez mi sie takie zdarzaly zaraz ide powtorzyc. ale po takim czasie powinna byc chyba juz druga solidnie widoczna? nie wiem co mam o tym myslec ja sie poplacze... nigdy z nim nie uprawialam seksu ani razu bo bardzo sie balam ze wpadne.,.

Gość gość
autorko najpiew naucz sie biologii a później bierz za seks:/ twoja wiedze na temat prokreacji jest porażająca...

Gość gość
No wiec tak.czytalam gdzieś ze nadzerka może dawać fałszywy wynik testu ciążowego. Poza tym na każdym teście jest napisane by wynik odczytywać do 5 min.bo potem wynik może być zaklamany. Myślę że nie jesteś ale dla pewności powtórz test.

Gość gość
A niby jakim cudem nadżerka miałaby mieć wpływ na wynik tetu? Autorko, skoro tyle czasu masz problemy z okresem to najwyższy czas coś z tym zrobić. Sama miałam nadżerkę i nie miałam nic takiego jak opisałaś. Chyba musisz pójść do innego ginekologa. Wątpię żeby to była ciąża, ale te plamienia nie są normalne.

Gość gość
powtorzylam test. jest negatywny !!!