Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po30stce

Czy to ja jestem dziwna czy mój mąż?

Polecane posty

Gość gość
Mój maz nie ma mnie w znajomych na fb, nie daje lajkow, nie komentuje. Yyy..... a no tak, ja nie mam fb i dziecinnych problemów w stylu -nie polubil słit foci sniadanka-.

Gość po30stce
Ja tez jestem z pokolenia lat 80,w tych latach sie wychowałam:)

Gość gość
Maz sie ciebie wstydzi... Zupeł nie nie rozumiem dlaczego ze sobą jestescie, przeciez wy nie zyjecie jak kochajace sie małzenstwo.... Maz tak jakby chcial ukryc fakt ze jest twoim mezem...

Gość po30stce
Ja jego kocham-dlatego jestem z nim.I czuje sie kochana:)Moze teraz troche mniej ale mimo wszystko czuje ze maz mnie kocha choc tego raczej nie mowi

Gość po30stce
Niedziela.Dla mojego męza dzień jak codzień.Wyskoczył rano do swojej maszyny.I robi Ale mogłby to zrobić w tygodniu jak ja pracuje

Gość gość
Pokazowka! Chcesz pokazać się znajomym jakaty jesteś fajna?! Ludzie maja nierówno pod sufitem,chwala się dosłownie wszystkim u piszą o wszystkim.mam taka znajomą która tylko siedzi i pisze i wkleja zdjęcia,zero prywatności! Trzeba było zdjęcie wrzucić jak klocka stawiacz! Ohh jak mi dobrze ohhh!

Gość gość
Zdradza Cię albo ma taki zamiar.

Gość gość
Wstawianie tego typu zdjęć na fb to buractwo, swoją drogą piszesz ,że oddaliliscie się z mężem od siebie, a na fejsie zgrywasz jaka to między wami sielanka :-)

Gość po30stce
Nic nie zgrywam.Miałam pyszne sniadanie to sie pochwaliłam

Gość gość
Co wy piep.... Facet zrobił swojej żonie śniadanko. Chciała sie pochwalic znajomym ze mimo ze nie jest miedzy nimi najlepiej to o niej myśli. A on na nia naskoczyl co najmniej jakby jego zdjecie w neglizu w łóżku wstawila. Nie przesadzajcie. Założyli oboje facebooka czyli widocznie troche swoja prywatnoscia chca sie dzielic. Facet nie chce jej w swoich znajomych czyli nie powinno go interesowac co autorka wstawia a juz tym bardziej próbować ingerować w jej profil. A tym bardziej nie powinien byc taka dupa i przejmować sie docinkami kolegow. Swoja droga to dla mnie to tez jest bardzo podejrzane ze on cie autorko nie chce w znajomych. Wg mnie to o niczym dobrym nie swiadczy bo powinien w znajomych miec cie jako pierwsza dodana ale to tylko moje zdanie.

Gość po30stce
8.46 dokładnie napisałaś tak jak mysle:)skoro nie ma mnie w znajomych to nie powinno jego interesować co umieszczam na tablicy.Zreszta czego się wstydził?

Gość gość
Ja też nic z mężem o sobie nie piszemy na fb, ale w znajomych się mamy :D Zalosnie zrobilas, on też... Jesteście siebie warci