Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po30stce

Czy to ja jestem dziwna czy mój mąż?

Polecane posty

Gość Tasmanska
szczecsiec i radość wrzucając fotografie zawartości talerza.... no coment. Czego ty oczekujesz od innych? od emnie tez bys otrzymala ubaw po pachy i także twojemu mezowi poslalabym jednoznaczne wymowne spojrzenia na twój temat co ty masz w glowie. Wiec uważam, z ema prawo być zly i się wstydzić takiej dzioecinady własnej zony. Zachowaj co nie co dla siebie, zero prywatności

Gość gość
A nie pomyślałaś żeby zamiast wrzucać na FB to zadzwonić do męża i podziękować mu za miły gest? W końcu to on miał się o tym dowiedzieć że się podobało a nie twoi znajomi w necie. :O

Gość po30stce
Tak jak napisałam wstawiłam tylko to zdjecie z jedzeniem.Bo mialam chce to zrobic i juz Nie zameczam nikogo zdjeciami dzieci,obiadkow i tym co robie w kazdej chwili. A meza to niektorzy mysla pewnie,ze nie mam wcale.

Gość po30stce
Do meza rano napisałam,ze dziekuj***ardzo za sniadanie.W pracy nie odbiera raczej telefonu

Gość gość
Dziwne jest wogole to ze nie macie sie na wzajem w znajomych wspolnych zdjec i wogole. Z drugiej strony wstawiac zdjecie sniadania na profil to tez glupie, jesli juz wstawiac to siebie z mezem takie jest moje zdanie

Gość gość
szczerze? dodaj meza do znajomych, zobaczysz jak zareaguje. Mi sie wydaje, ze on cos ukrywa. moze jest non stop online, a nie chce zebys widziala.

Gość gość
jak dlugo jestescie malzenstwem?

Gość po30stce
Razem jestesmy 17lat.nie czuje miec potrzeby zeby byl moim znajomym.Nie chce to nie.Dla mnie nie jest to takie wazne

Gość po30stce
Moze byc on line non stop ale raczej ma czat wylaczony.Dlaczego mam o tym nie wiedziec np?Nie wiem ale zupelnie to mi tez nie przeszkadza,ze jest dostepny non stop Jakie to ma dla Was znaczenie ze ktos jest dostepny non stop?

Gość gość
Ja sie nie dziwie facetowi. Nie rozumiem dlaczego wrzuciłaś tak osobistą i intymną rzecz na publiczny portal, gdzie są nie tylko psiapsiółki ale też faceci ? Co chciałaś tym osiągnąć ? W dzisiejszych czasach to ludzie znają żadnych świętości. Wszystko musicie sprzedać. Masz za swoje. Facet c***ewnie nie zrobi juz żadnej niespodzianki.

Gość gość
bo to tak wyglada, jakby nie chcial, zebys widziala co np. wstawia..itd.. jakby cos ukrywal.

Gość gość
Troche niepasujące zachowanie do osoby która jak sama napisała "Nie mam meza w znajomych,on mnie tez nie,mamy poblokowane profile,nie mamy wspolnych zdjęc,nie wstawiamy naszych zdjec,nic o sobie nie piszemy" To tak delikatnie mówiąc.

Gość gość
Twoje zachowanie nie było odpowiednie. Ja po takim śniadaniu to zareagowałabym w ten sposób że wysłałabym smsa do męża z podziękowaniem lub podziękowała mu osobiście gdy wróci z pracy. Okazałabym swoją radość z niespodzianki osobie bezpośrednio zainteresowanej, nie obcym ludziom

Gość po30stce
Masz za swoje. Facet c***ewnie nie zrobi juz żadnej niespodzianki. xxx Jego decyzja jaka droga pojdzie.Ja o nas sama walczyla nie bede.On odpuscil wczesniej.Jakis czas walczylam za nas dwoje bo rozejsc sie łatwo... Teraz odaje jemu scene.Ja odpuszczam bo sie zmeczylam Moze,zycie sprawie ze sie spotkamy na naszej drosze jeszcze raz i wspolnie Moze za godzine,jutro,za tydzien,latem albo za rok.... Musi miec teraz duzo sil ten moj maz;)

Gość gość
Jejku niema cie w znajomych jkby sie ciebie wstydzil fuj

Gość gość
Ja nie rozumiem po jakiego grzyba wstawiłaś zdjęcie śniadania (czyt żarcia ) na fb ? Porąbało ludzi z tym fb . Wywlekacie cale swoje zycie na pokaz ..

Gość po30stce
Oki nie rozumiecie ale stalo sie i co dalej?:)Ja czase tez nie rozumiem decyzji niektorych osob.Najbardziej nie rozumiem ich po fakcie

Gość gość
Facet zrobił l cos dla ciebie ...rozumiesz a ty zamiast napisać do niego "dziekuje kochany za niespodzianke " wyjbalalas zdjęcie na fb dla obcych ludzi . Na miejscu twojego meza miałabym w d***e jakikolwiek niespodzianki .

Gość asdsas
Jak mąż nie chce Cię mieć w swoich znajomych, skoro ma Twoje koleżanki? Kobieto, czemu to bagatelizujesz? Na tym bym się skupiła, a nie na żenadzie ze śniadaniem.

Gość gość
Moim zdaniem Ty jesteś dziwna. Zrobił to dla Ciebie, to było jak wyznanie, a Ty bach na fb. Coraz mniej zostaje między ludźmi, coraz więcej jest na pokaz. Smutne to. A w znajomych nie chce Cię mieć, żebyś mu podobnej siary nie robiła, bo zna Cię od tej strony. Dorośnij.

Gość po30stce
Heh moj maz tez ma je w dooopie i niedawno dzwonil i powiedzial-ze smieja sie ze mnie,juz nie sa moimi znajomymi. Je st na imprezie w klubie do ktorego nalezy xxx Po czytaniu forum mysle ze my jestesmy jakim wynalazkami

Gość gość
Autorko ty jestes po 30? Bo mentalnie to chyba na poziomie 13 letniej dziewczynki. Fesjbuk to, fejsbuk tamto, a tego mam w znajomych, a tamtego nie mam, wrzucam zdjęcie jedzenia i mam żal, ze maz nie dal lajka. No sorry ale jak dziecko.

Gość po30stce
Gwoli wyjasnienia-mam 38,maz 40.Dawno nam po tej 30stce

Gość gość
tym gorzej dla ciebie, strasznie infantylna jesteś

Gość gość
Ej.. dajcie spokój autorce zrobiła tak jak chciała wstawila zdjęcie i ok jej sprawą a założę się że większość Was robi to samo a tu teraz Wielka krytyka ehh.. chodzi o to że mąż to buc i myśli o sobie dlatego nie ma Cię w znajomych i tez moim zdaniem to dziwne może piszę z jakimiś kobietami sprawdź to

Gość gość
Twój mąż jest dziwny... samo to, że nie chce mieć Cię w znajomych, ani na wspólnych zdjęciach, jest podejrzane. Ja też lubię wrzucać różne zdjęcia na fb czy instagrama i mój mąż nie ma z tym problemu, nawet dodaje komentarze w stylu: "wszystko dla Mojego Skarba" itp. jak dodałam zdjęcia z walentynkowego wyjazdu (prezent od męża).

Gość po30stce
20:42 dokladnie tak napisalaj jak chcialam to powiedzic.Moze mowie jhakos niewyraznie choc nigdy wady wymowy mi nie stwierdzono;)

Gość gość
Dla mnie to super dziwne ze nie macie siebie w znajomych. Ma cos do ukrycia? Jesteś jego zona a nie chce się przyznać wirtualnie ze ciebie zna? Ja mam męża i nie wyobrażam sobie jakbysmy nie mieli siebie w znajomych

Gość po30stce
Trudno mi na to odpowiedziec.Moze nie chce zebym widziala co ma na tablicy

Gość gość
Moze miec cie na fb ale zablokować byś nie widziała co pisze. Dla mnie to podejrzane. Mi si by to nie podobało. I szczerze nie rozumiem jego o jego kolegów. Co szczerze co z problem ze pochwalilas sie na fb ze zrobil śniadanie? Jakbyś dala zdjęcie z kochankiem byłby bardziej zadowolony? Albo w kostiumie kąpielowym albo bieliźnie? Ludzie dodają zdjęcia jedzenia paznokci pomalowanym bransoletek dzieci zwierząt wakacji. Moze jestem z innego pokolenia. Lat 80. A 90+z natury chwali sie wszystkim na fb bo inaczej pojmuje rzeczywistość niz dojrzali ludzie. Ale szczerze nie umiem zrozumieć tego ze nie macie siebie na fb.