Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sadzicie facet

Polecane posty

Gość gość

bylismy na 2 randkach, poprosilam go czy by nie pojechal ze mna na lotnisko po moich znajomych I ze moze jechac moim autem. na co on sie zgodzil, po czym stwierdzil , ze on woli jezdzic na automacie, to powiedzialam , ze moze jechac swoim I ze na pewno oddadza mu kase za paliwo. on napisal : jezeli oddadza mi pieniadze, to mozemy jechac moim. oczywiscie gdy znajomi zaproponowali mu kase to wzial. dodam , ze na drugiej randce wzial mnie do baru gdzie byly happy hours. myslicie ze powinnam sobie go darowac? ja bym nie wziela pieniedzy za podwiezienie, jak mozna byc tak skapym

Gość gość
Czemu miał nie brać kasy za wożenie obcych ludzi?

Gość
nie widzę jak na razie nic dziwnego w jego zachowaniu.:) to głupie ze chcesz tak szybko z niego rezygnować przez jakieś swoje wymysły. :):P

dobrze myslisz... daruj sobie typa, poznal nowych ludzi - mial okazje cos dla nich zrobic, pewnie przy jakiejs okazji by sie odwdzieczyli... a on juz z miejsca pieniadze wylicza

Gość gość
ile km wyszło w te dwie strony,to jest bardzo wazne,no i skoro maswz auto to po co chciałas go fatygowac a nie pojechałas swoim.

Gość gość
jakos 40 minut w jedna strone. zaproponowalam zeby jechal moim, w zyciu by mi nie przyszlo do glowy zeby brac kase za podozke. I ten tekst: mozemy jechac moim jezeli oddadza za paliwo. no prosze. porazka