Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dużo kosmetyków jak na kobiete?

Polecane posty

Gość gość

Narzeczony twierdzi, że tak. Do włosów: szampon, odżywka, maska, jedwab, tonik, olejek. Do twarzy: podkład, tusz, lajner, 3w1 brązer, rozświetlacz, róż, cienie, konturówka do ust, mleczko do demakijażu, peeling, krem nivea. Do ciała: żel pod prysznic, płyn do higieny intymnej, peeling, balsam, mgiełka, antyperspirant, no i wiadomo maszynki do golenia i tym podobne. Czy ja serio z tym jeśli przesadzam czy jest to normalne u kobiety? Dodam, że kosmetyków do makijażu nie nakładam wszystkich naraz, żebym nie wyszła na jakąś sztuczną.

Gość gość
Nie, to normalna ilosc, sama mam trzy szuflady :P

Gość gość
moja matka używa 2/3 tego co wymieniłaś ma 50lat więc wiadomo że potrzebuje ale jak jesteś młoda to na prawdę jest dużo ja mam tylko szampon odżywkę a raczej balsam do włosów to kradnę matce czasem jej krem do twarzy czy do rąk podkradnę i tyle

Gość gość
Normą

Gość gość
Moim zdaniem standardowo, a nawet raczej mało.

Gość gość
Z pewnością są kobiety, które mają mniej kosmetyków ale to nie jest jakaś ogromna ilość. Problem byłby gdyby kosmetyki kosztowały Cię zbyt dużo pieniędzy. Albo gdybyś traciła większość czasu na korzystanie z nich, malowanie się itd. Jeśli możesz sobie na nie pozwolić i lubisz z nich korzystać, to czemu nie.

Gość gość
Mam mniej wiecej to samo i tyle samo kosmetykow co ty. Mysle ze to normalna ilosc dla kobiety,nie przesadzona jakas.

Gość gość
Nie ma nic złego w tym, że dbasz o siebie przecież. Chyba lepiej nałożyć krem i użyć peelingu, niż mieć wypryski na twarzy a potem szybko dorobić się zmarszczek. Kosmetyków do włosów masz dużo, ale rozumiem to, bo ja mam tyle samo. Mam z natury cienkie włosy i kiedy o nie nie dbałam, były nieładne i nie mogłam ich zapuścić.

Gość gość
Nie jest to duża ilość, choć niektóre to naprawdę potrafią mieć talent do ich kolekcjonowania. Jak talent to na www.utalentowani.pl zapraszam.

Gość gugusiakiwa
Uważam, że do włosów masz trochę za dużo, bo jak już olej, to nie maska, jak maska to nie jedwab. Wiadomo, że wszystkiego naraz nie nakładasz, ale jak masz pootwierane różne kosmetyki, to one wietrzeją i tracą swoje właściwości, ale reszta jest ok.