Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123443321

Przemoc i alkohol

Polecane posty

Gość gość123443321

Mam pytanie czy można kogoś wymeldować ze swojego domu? Dom jest mój,zapisany przed ślubem. na mnie i na mamę mooją. Ja musialam z tego domu uciekać z dwójką małych dzieci, mąż AA,po alkoholu agresywny i poniżal mnie i gnębil psychicznie. Niebieską karte ma,i zalożóną sprawe w sądzie o znęcanie Jak można go sie pozbyć z wlasnego domu? jakiś wniosek o wymeldowanie? Wniosek do prokuratora? ktoś coś wie? I czy mogę starac się o kontakty z dziećmi jego pod moją opieką lub np kuratora? nigdy w zyciu mu nie zaufam,ale chce żeby jakikolwiek kontakt miał....i on też chce mieć,jak jest trzeźwy,jak pijany ma nas gdzieś.....chociaz odgraża się że z policją przyjedzie i mi oni dzieci zabiorą do niego......

Gość gość
Nie ważne jaki by nie był Wybrałaś go na ojca swoich dzieci i ma on prawo do kontaktu z nimi.

Gość gość12344321
ale ja nie chce mu zabronić kontaktów,tylko chce żeby przy tych kontaktach byl ktoś odpowiedzialny,dzieci maja4 i 2 latka....

Gość gość
a niby czemu musi ktoś być? A czemu nie mogą mieszkać z nim a to ty będziesz wpadać co 2 weekend?

Gość gość12344321
dlatego że jest alkoholikiem przeciez pisałam,po alkoholu jest agresywny,ma sprawe w sądzie o znęcanie się założóną,ktoś zostawilby dzieci z takim ojcem/matką? na tak długo?