Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robić e życiu

Polecane posty

Gość gość

Jestem kaleką paralita może gdzieś się zalapie do pracy i chodzę do LO dla dorosłych dodam że jestem odludziem na wiek "chorym psychicznie" uczyć się na razie nie

Gość gość
Może ktoś coś powie ...

Gość gość
tylko dobry psychoterapeuta wyprowadzi cię na prostą ale musisz mieć na to kasę, a kasy nie masz bo nie pracujesz, a nie pracujesz bo nic nie umiesz, a nic nie umiesz bo się nie chcesz uczyć, i tak kółko się zamyka chyba przyjdzie c***asożytować na rodzicach albo na innych osobach, a jak te się nie dadzą wykorzystywać przejdziesz na garnuszek państwa czyli nas, wszystkich podatników a dlaczego tak się dzieje? kto zawinił? rodzice czy cały ten system zwany przez niektórych matrixem?

Gość gość
czy dobrą analizę ci zrobiłam? zadowolony/ona z odpowiedzi?

Gość gość
Pracowalem juz gdzieś ... oplacalem trochę to liceum mogę i dopracować panstwowo mi nie pomogą ? Ile na miesiąc miej więcej trzeba zapłacić jak mam pasozytowac to wolę ze sobą skonczyc

Gość gość
dlaczego już nie pracujesz? człowiek, który nie pracuje jest pasożytem bo czerpie korzyści i wykorzystuje pracę innych ludzi masz zarabiać tyle by opłacić swoje rachunki, jest wiele prostych praz gdzie nie trzeba specjalnego wykształcenia, trzeba tylko mieć chęci

Gość gość
pasozyt to pracodawca bo czerpie zyski z niewolnikow :-P

Gość takija94
Myślę że nie jesteś wyrzutkiem społecznym tylko zwyczajnie śmierdzi od Ciebie leniem...

Gość gość
Jak nie jak jestem bez życia chodzę jeszcze do jakiejś budy rachunki czyli rzucić to liceum i iść do pracy ? Tyle lat chodziłem do szkoły :(