Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 99latka

Zbyt wybredna została sama

Polecane posty

Gość 99latka

Odpadają jak dla mnie mężczyźni,posiadający pewne "cechy" 1.damski bokser 2.pijak 3.bezrobotny z wyboru,(nie ma pracy dla ludzi z jego wykształceniem) 4.żonaty (którego z żoną nic nie łączy) 5.bez higieny(nie myje się co dzień,śmierdzi,nie pierze ubrań) 6.uważa,że kobiety z natury są głupie 7.zawistny i zazdrosny innym osobom różnych ich osiągnięć Myślicieli ,że to w normie,czy faktycznie przez moje kręcenie nosem została sama?Ludzie się strasznie czepiaja,szczególnie że starszego pokolenia,mówią było tak nie wybrzydzac.A tak to została sama.

Gość gość
Ja spełniam te wygamania, a sam chce kobiety, która jest inteligentna, dobra, miła i atrakcyjna. Jeśli nie masz wszystkich tych cech to może dlatego nie możesz nikogo znaleść? :p

Gość gość
Autorko, tylko takie? To nawet nie jest minimum dla faeta wg mnie.

Gość gość
raczej to jej nikt nie chce..a nie że wybredna

Gość gość
Musiałaby być potwornie brzydka/

Gość gość
normalne wymagania... jeszcze bym dopisała maminsynka, bo taki zmarnował mi 6 lat życia. mamusia zawsze dla takiego najważniejsza, wszystko konsultuje z matką, od takich też uciekaj.

Gość gość
Ja spełniam te wygamania, a sam chce kobiety, która jest inteligentna, dobra, miła i atrakcyjna. Jeśli nie masz wszystkich tych cech to może dlatego nie możesz nikogo znaleść? xxx ty to jesteś debilem skoro piszesz "znaleść", masz o sobie wysokie mniemanie a jesteś zwykłym nieukiem; nawet przecież ten wyraz się podkreśla że jest źle napisany a debil i tak się nie zastanowi, tylko wali byka. Ale uważa się za yntelygentnego hahaha

Gość gość
Brzydkie kobiety też maja mężów.

Gość gość
masz tak bo masz pewnie strasznie negatywne nastawienie, piszesz tylko o facetach, jakich nie chcesz, jestes skupiona wylacznie na ich wadach, ktorych chcesz uniknac. A wyobraz sobie, ze jest fajny facet dla ciebie, ktory poza tym, ze nie ma zony i sie myje (:D) ma jeszcze wiele innych zalet. Trzeba miec jakies marzenie, ciezko miec entuzjazm w przeciwnym razie.

Gość gość
No właśnie. Być z takim co: Nie ma żony, jest czysty, pracuje, nie pije, nie bije nikogo, ani kobiet ani dzieci, mężczyzn czy zwierząt itd... może takie nastawienie jest właściwe?

Gość gość
No może.Na przykład jest nie tolerancyjny i fanatycznie religijny więc odpada.

Gość gość
W kazdym temacie wszyscy faceci jak malpy pisza, ze chca ladna, atrakcyjna, inteligentna, mila i kochajaca a sami nawet w polowie tacy nie sa i nic nie maja do zaoferowania ani inteligentni ani tym bardziej mili ikochajacy a juz na pewno nie atrakcyjni skoro sa sami:O Wiekszosc facetow szukajacych w interenecie to lenie, bezrobotni z lenistwa, maminsynki, nieporadni zyciowo chlopcy szukajacy atrakcyjnych kobiet ha ha ha :D Tylko wymagania, wymagania, wymagania a nic od siebie, tylko idelay, idealy:o Wszyscy brzydcy faceci bez ambicji chca atrakacyjne kobiety. :D ha ha ha Za duzo sie filmow z hollywoodu naogladali i modelek w internecie? :D. Zamiast zejsc naziemie i przecietnymi sie zaintereswac to marza o seks-laskach przez wiekszosc swojego zycia. Zenada i niedostosowanie do zycia.

Gość gość
Mna faceci nie interesuja sie, dlatego ja juz nimi tez. Planuje sobie sama zycie:) Wole zyc sama niz z bokserem, wulgarnym chamem, pijakiem, prostakiek, mamisynkiem, leniem, brudasem, ktory bedzie mnie obrazal, wyzywal, narzekal, ponizal, oklamywal i zdradzal, a wiekszoc wolnych facetow takich jest, a reszta ma wymagania gwiazd z magazynow.