Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się iść na sesje zdjęciową

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu założyłam sobie konto na maxmodels,zamieściłam 4 zdjęcia i dostałam kilka propozycji sesji,sprawdzałam każdego z fotografów i dwóch wydaje się być naprawdę dobrych,mają dużo pozywtynych opinii i fajne zdjęcia,jeden podał mi numer aby umówić się na sesje kiedy mi pasuje. Mam 19 lat,studiuje,a zdjęcia to miał być taki dodatek,coś bardziej dla zabawy.Problem jest taki że na tych zdjęciach wygladam lepiej niz w rzeczywistości,są przerobione i ogólnie te 4 wyszły dobrze,za to reszta którą robiłam tragicznie noi właśnie boje się że pójde i zmarnuje czas fotografowi bo się okaże że jestem sztywna jak kołek i fotograf oczekiwał czegoś innego.. Nie wiem czy usunac konto,czy zdecydowac sie na sesje,ale mnie to trochę przerasta

Gość gość
up

Gość gość
Bądź ostrożna, nie umawiaj się w odosobnionych miejscach.

Gość alicja897
Przecież na pewno fotograf wie, że jesteś początkująca i dlatego wysłali zaproszenia, bo chcą darmowej modelki. W związku z tym na pewno wiedzą, że mozesz na początek nie umieć pozowac. Poza tym 99,9 proc modelek wyglada duzo gorzej bez retuszu wiec nic sie nie martw ;). Ja pare razy pozowalam fotografowi http://tomaszsadowski.pl/ i nawet jak nie mialam jeszcze doswiadczenia to byl bardzo mily i pomocny.

Nie umawiaj się na sesje z nieznanym fotografem! Nigdy nie wiesz, co może się wydarzyć. W Internecie kazdy jest specem od wszystkiego i profesjonalistą. Nie trudno założyć konto na portalu i oferować swe usługi. Jeśli chcesz się zaprezentować światu i stworzyć własne portfolio to zaufaj komuś, kto działa na rynku od wielu lat, ma własną stronę internetową, pochlebne opinie itp. Ja ze swojej strony mogę polecić Ci http://corpflash.com/uslugi/sesje-zdjeciowe Korzystałam kilka razy i zawsze miło wspominam ;)