Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilwww

faceci ktorzy obrażają kobiety

Polecane posty

Gość kamilwww

Na tym forum i w ogóle zachowują się jak muzułmanie tylko oni gwałcą. Bo tak ich wychowano a wy panie nie dajcie się . Większość ludzi nie panuje nad emocjami i to wychodzi i widac w różny sposób.

A na forum jest jeszcze dodatkowy plus, większość tych, którzy obrażają, pozostaje anonimowa, więc czują się bezkarni. Tchórze.

Gość gość
po 1 nie faceci tylko mężczyźni po 2 mężczyźni nie obrażają wszystkich kobiet tylko konkretne osoby po 3 kobiety też obrażają mężczyzn np. prawiczków, kawalerów, tych, którzy nie chcą puszczalskich kobiet/ puszczalskich samotnych matek itd. po 4 obrażaniem uważacie zwracanie wam uwagi czy nawet nie postawienie wam drinka czy nie sponsorowanie was po 5 nie porównuj mężczyzn mówiących źle o konkretnych kobietach np. o tych co romansują z żonatymi zamiast brać się za kawalerów do muzułmanów, którzy mordują, poniżają ludzi innej wiary, traktują kobietę jak przedmiot

Chyba nie spamuje :),nie chce mi sie pisac kazdy ma swoje zdanie moje jest takie .

Gość gośććśog
1. Ci co obrażają, to nie mężczyźni, to faceci. 2. A konkretne osoby można obrażać? Od kiedy? 3. Najczęściej widzę takie obrażanie prawiczków w tematach, w których oni już obrazili kobiety, więc jest to zwykłe odegranie się i nic więcej. Nawet nie chcę wiedzieć, kiedy dla Ciebie kobieta jest już "puszczalska", bo okaże się że obrażasz wszystkie, którym nie udało się spędzić całego życia ze swoją pierwszą miłością. 4. Zależy. Bo jak zwrócisz mi uwagę "takie zachowanie ie jest w porządku", to ok, mogę się nie zgodzić, ale każdy ma prawo do swojego zdania, ale jak powiesz "jesteś puszczalską k.", to już obrażanie, choć oba stwierdzenia mogą dotyczyć jednej sytuacji. Co do drinka, to nie jest obraźliwe jak go nie postawisz. Ale jak Ty ją ZAPROSIŁEŚ i każesz jej za siebie płacić, to świadczy o Twojej kulturze. Jednak dalej nie spotkałam się z opinią żadnej kobiety, że ją to obraża. 5. To nie jest złe porównanie, bo tym FACECIKOM, o których jest temat już nie jest daleko w swych poglądach do muzułmanów. Oj już niedaleko.

Gość gość
W sumie muzułmanie są mądrzejsi bo krótko trzymają kobiety. Ja też taki jestem więc jest mi z nimi po drodze.

Moim zdaniem poniżają ludzie, którzy mają kompleksy, po to, żeby kosztem innych poczuć się lepszym i ważniejszym. Współczuję niskiej samooceny.