Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie w domu podloge epoksydowa ?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o opinie na ten temat . Czy jest łatwa w utrzymaniu czystości jak się sprawdza przy dzieciach które wiecznie czymś uderzają itp. Czekam na info

Gość gość
Co to znaczy epoksydowa. Ja w domu mam w kuchni i salonie plytki podobne jak panele tylko jasne. Jestem zadowolona

Gość gość
Podłoga, inaczej wylewka epoksydowa jest stosowana na parkingach podziemnych, garażach itp. Więc jeśli chodzi o wytrzymałość to nie ma sobie równych. Do sprzątania też jest łatwa. Po prostu gładka powierzchnia.

Gość gość
Ty to masz w domu

Gość gość
Chodzi o epoksydowa biała gładka powierzchnia z błyskiem . Posiada ktoś w domu ?

Gość gość
W domu mieć coś takiego? Chyba jakiś żart?!

Gość gość
Żaden żart. Widać, że nie masz pojęcia w temacie. Takie wylewki mogą być naprawdę piękne, mogą mieć w sobie zatopione wzory, faktury. Są w dowolnych kolorach. Nadają wnętrzu nowoczesnego charakteru.

Gość gość
Super jest ale swoje kosztuje:) polozylam panels ac5 za 90zl metr sie lepsze ale na to mnie nie bylo stac. Panele mam jasniutenkie prawie biale. Chetnie bym taka podloge u siebie dala.dodatkowo pompe ciepla oczyszczalnie sciekow panele sloneczne granit na podworku zimowy ogrod:) ale mam niestety tylko kamyki wysypane:) piec wszystko zerny:) I szmbo szczelne:P

Gość gość
słyszałam, ze jets dosyć droga, wcześniej troche się nią interesowałam,a le jednak podłoga drewniana z ArtCore wygrała :D rozważ deskę to dobra inwestycja

Gość agadys
zgadzam się, ze deska to dobry wybór. Jednak często widziałam taką wylewkę w domach, ładnie wypolerowana była, nie wiem czy to do końca jets to sami, ładnie to sie prezentowało,a le strasznie zimno w nogi, bez kapci się nie obejdzie. Ja mam również deskę i jestem zadowolona, bo jets bardzo ciepła.

Gość gość
Nie, nie mam W domu mam parkiet debowy

Gość gość
dechy i tylko dechy, kobieto!!!! mozna na bosaka pobiegać, a na takim kamieniu czy co to tam jest??? daj spokój. poza tym nie wiadomo, czy nie jest rakotwórcza :-P

Gość gość
Mi podłogi montowała firma www.robin-wykladziny.pl , wszystko wyszło bardzo dobrze i solidnie. Możesz się z nimi skontaktować i dowiedzieć się wszystkiego na temat podłog.