Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezeli na forume sa jacyś Muzułmanie albo muzułmańscy fanatycy

Polecane posty

Gość gość

to Apel do was... Nawróćcie się i zejdzie z tej drogi ponieważ nie wygracie i wasza Islamizacja zamieni się w waszą zagładę bo niewierny lud Europy nie pozwoli się zniewolić :classic_cool: Islam przestanie istnieć :classic_cool: onejrzyjcie sobie pana Włodyjowskiego.. dostaliście wpierdol wtedy dostaniecie i teraz ścierwa :classic_cool:

Gość gość
za każdego ściętejo chrześcijanina 10 muzułmanów zostanie nabitych na pal :classic_cool: za kazda zgwałcona chrześcijanke 20 muzułmanów zostanie wykastrowanych a ich pracie rzucone dzikim bestią na porzarcie po czym tez zostana nabici na pal.. jezele bedzie trzeba droga do waszej swietej mekki będzie :ozdobiona muzulmanami nabitymi na pal :classic_cool: moga sobie zmieniac wiare zdrajcy :classic_cool:

Gość gość
mozecie se glupie parszywe swinie nagryuwac filmiki na youtube i krzyczec ze bedziecie zabijac ale bez litosci ale fakt jest taki ze nie zostaniecie zmieceni :classic_cool: i chooy wam w pyski :classic_cool: naiwne imbecyle idace na wlasna rzeź

Gość gość
myslicie ze pójdziecie do raju za walke z neiwiernymi ucicaniein głow i gwałty :P waszymi katami będą kobiety :) więc do raju nie pojdziecie tępe śmiecie :classic_cool:

Gość gość
taka jest prawda :( mam sasiadkę muzułmankę pluje mi w twarz i mowi ze beda mnie g****ic :(

Gość gość
gość dziś i to jest prawda właśnie pozdrawiam przyjacielu hej

Gość gość
Najlepszym towarem eksportowym za czasów Jana III Sobieskiego był wpi.....ol muslimom :)