Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego strony internetowe sa dzis calkiem inne niz 10, 15 lat temu ?

Polecane posty

Gość gość

ja akurat lubie prostote, wolalbym prosty html,. bez masy jakichs flashow czy Bog wie czego (zatrzymalem sie jesli chodzi o sedzenie nowinek tego typu i ogolnie technologie tworzenia stron 10 lat temu, wiec nawet nie opisze wspolczesncyh stron) nie podoba mi sie ze teraz wszystkie strony sa takie rozbudowane, i wygladaja CALKIEM inaczej niz z 10 lat temu ogolnie schemat poruszania sie po nich jest inny, duzo sie "przewija"zdjec zamiast poruzc sie w glab danej seksji wiadomsoci do szczegolowych artykulow itp

Gość gość
bo teraz przegląda się internet na urządzeniach mobilnych z małym ekranem, pecetowi użytkownicy internetów to margines technologiczny

Gość gość
heh, a ja siedze na pc i nie mam smartfona jestem po 30stce a jestem juz dinozaurem :(

Gość gość
Mi też nie podobają się współczesne strony, bo mają mnóstwo badziewia graficznego, bajery niepotrzebne itd a treści wartościowej niemal zero... takie stronowe pustaki :P

Gość gość
a pamiętacie stare teleturnieje?

Gość gość
co ty bredzisz ze oglodscze na pececie to margines. globalnie ponad 80% ludzi. a jesli chodzi os trony po prostu web developerzy dopasowuja storny do nowinek techologiczych