Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garlic

Szokujące nowe fakty z teczek

Polecane posty

Gość garlic

Zapiski oficera prowadzącego TW Balbiny. "Grudzień, 1981. Przeprowadziłem rozmowę z Balbiną. Spotkanie miało miejsce w kawiarni. Jeszcze żaden TW nie wywarł na mnie tak złego wrażenia. Nie chodzi o wygląd zewnętrzny (Balbina to krótkonogi, szpetny gnom), lecz o jego zachowanie i charakter. Cały czas mlaskał i oblizywał wargi. Zapewniał, że brzydzi się Solidarnością i trafił do niej przez pomyłkę. Błagał, aby go nie aresztować. Zaczął płakać. Chwalił się komunistycznym rodowodem; ojcem aparatczykiem i wujkami komunistami. Nie zdążyłem zapytać, a już zeznawał przeciwko bratu i radził, aby posadzić L. za kratki! Niewiarygodne. Jaką szują musi być ktoś, kto zasłania się bratem bliźniakiem? Pod koniec rozmowy poprosił, abym zapłacił za wypitą kawę, bo jego pieniądze trzyma mama. Wnioskuje się - zostawić Balbinę na wolności. Jego praca dla Solidarności przysłuży się bardzo komunistycznej władzy."

Gość gość
sfałszowane bankowo

Gość gość
sfałszowane skokowo

Gość gość
Fajne ;-) Daj jeszcze

Gość garlic
Na razie przeglądam piwnicę u Jaruzelskiego. Jak coś znajdę to wrzucę.

Gość gość
0/10 Kaczyńskiego można nie lubić (ja nie trawię typa), ale co do Bolka nie mam i nigdy nie miałem cienia wątpliwości. Zastanawiam się jakim idiotą trzeba być, żeby latać na wiece z jego wizerunkiem. Przecież on tym ludziom w gębę pluje, a oni tego żałosnego konfidenta bronią

Gość garlic
fiutku ja nie o Kaczyńskim piszę o swoim ojcu . dumny jestem z tego , że do tej solidarności nigdy nie wstąpił . był w ZOMO