anadwos 0 Napisano Luty 28, 2016 Cześć! Odchudzam moją "małą" ma 8 lat i ok.7-8kg nadwagi. Byłyśmy u dietetyka i mamy wskazówki. Jest może jakaś mama w podobnej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2016 Powiedz czy ta nadwaga wiąże się z lekami/chorobą czy tak po prostu ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2016 Ja się również odchudzalam z córką, teraz młodsza ale parę lat temu ze starsza.Ale różnie to bywało, bardziej dziecko oszukiwało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anadwos 0 Napisano Luty 28, 2016 Jest zdrowa i nie bierze leków. Poprostu niesystematycznie jadła i ja słodyczy nie dopilnowałam. Nie zrzucam wszystkiego na genetykę ale nasza rodzina nie jest chudziutka w większości. Dieta jest nawet ok i dość syta, trzeba tylko pilnować godzin i żeby się nie znudziła. I chciałabym postawić na większy ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach