Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wiekszosc kobiet po 30tce tak staro wyglada ?

Polecane posty

Gość gość

masakra

Gość gość
Zgadzam się, do tego strasznie jedzie im z geby

Gość gość
Naturalne zużycie materiału:P

Gość gość
A dlaczego tyle debilow zadaje p******** pytania???

Gość gość
Prawda jest taka że baby po 30 to już tylko do garow i szorowania podłogi się nadaje. Natomiast facet po 30 to taki chodzący ideał i małolatki często mają kisiel w majtkach na ich widok

Gość gość
Natomiast facet po 30 to taki chodzący ideał i małolatki często mają kisiel w majtkach na ich widok ten kisiel to zwykłe zapalenie bakteryjne albo drożdżyca. Na szczęście w miarę szybko się leczy takie upławy

Gość gość
Nie zauważyłam, zwykle to faceci są zdziadzieli

Gość rozjana
ja jestem nieco po 30-tce i tak sie zlozylo ze obecnie nie mam faceta i wiecie co- ciagle bija do mnie mlodsi od 3 do 7 lat. z tym, ze podobno nie wygladam na 30. daja mi tak ze 25-26. dodam jeszcze ze i mi bardziej podobaja sie faceci przed 30 niz po 30. ogolnie jest okej.

Gość gość
ja mam 34 lata i zestarzałam się jak diabli. Jestem po 2 ciążach i mam meza. Dbam o siebie - dieta , ćwiczenia a i tak wygladamjak stara rapucha.

Gość gość
gość dziś Jedna co nie kłamie. Wszystkie na forum takie ładne, zgrabne, mądre i wyglądają na 10 lat młodziej. Tylko gdzie się w realu podziewają:D

Gość gość
Ludzie wygląd w życiu nie jest najważniejszy. Autorko pewnie niejedna 30 tka wyglada lepiej od Ciebie i dlatego tak ""plujesz jadem". Należy szanować sie nawzajem,bo starość czeka każdego z Nas. Należy równierz szanować siebie by nie zazdrościć innym.

Gość gość
to nie autorka tylko autor, którego wszystkie 30 latki odrzuciły i w ten sposób po raz setny tutaj leczy swoje kompleksy

Gość gość
a mam 34 lata i zestarzałam się jak diabli. Jestem po 2 ciążach i mam meza. Dbam o siebie - dieta , ćwiczenia a i tak wygladamjak stara rapucha. albo ujowe geny , albo faktycznie lepiej było sobie bachorów nie robić

Gość gość
czemu nas pytasz. spytaj matki:czego stara ropucho brzydko wygladasz? Na pewno ci to jakoś wyjaśni

Gość gość
staro, czyli jak? nie tak jak zmalowane k...z p****li?

Gość Kwiaty Lawendy
Dlaczego zawsze kłócicie się o rzeczy które są mało istotne? Dlaczego tak mało w Was wyrozumiałości dla niedoskonałości drugiego człowieka? BTW... a JA na ile lat wyglądam? ;) http://www.fotosik.pl/zdjecie/09d4e0b9ac122313

Gość gość
35

Gość Kwiaty Lawendy
Pytanie zwłaszcza do gość dziś :)

Gość gość ja z 16 19
16.23 staro czyli widać mi zmarszczki mimiczne na twarzy chociaż cere mam naprawdę ladna to jednak widc , ze cos się dzieje ciało mi zaczyna flaczec mimo, ze dbam o siebie cala się zaczynam robic taka mniej jedrna. :P

Gość gość
No przecież napisałem - 35

Gość Kwiaty Lawendy
W takim razie nie wyglądam jeszcze tak staro, bo mimo wszystko troszkę mnie odmłodziłeś :)

Gość gość
Możliwe, że to światło. A ty pewnie liczyłaś, że napiszę 25? :D

Gość gość
ja tam nie narzekam na 30 .. sam bym chciał mieć taką 4o-stke aaaa

Gość Kwiaty Lawendy
Na ogół w realu ludzie dają mi mniej. A teraz kolejne pytanie: myślisz, że w realu, widząc atrakcyjną wg Ciebie dwudziestoparolatkę na ulicy, dobrze oceniasz jej wiek? Może to nastolatka albo trzydziestka? To po pierwsze. Po drugie, chyba nie sugerujesz, że nie pięknych i zgrabnych kobiet na ulicy? Moim zdaniem Polki są bardzo ładne :)

Gość gość
16.23 staro czyli widać mi zmarszczki mimiczne na twarzy chociaż cere mam naprawdę ladna to jednak widc , ze cos się dzieje ciało mi zaczyna flaczec mimo, ze dbam o siebie cala się zaczynam robic taka mniej jedrna. no i co teraz, chyba tylko samobójstwo

Gość gość
W realu to jakieś 30-35% kobiet można uznać za ładne i zgrabne a tu na forum mówi tak o sobie 70 %. Co do wieku to czasem bywa ciężko ale patrząc na oczy, szyję i dłonie kobiety da się określić przedział wiekowy . Nie chcę być chamem ale ty też do piękności nie należysz. Ot taka sobie kobieta jakich wiele. I żeby nie było, ja też do tych najśliczniejszych się nie zaliczam.

Gość Kwiaty Lawendy
Przecież nie mówiłam, że jestem piękna. Zresztą mam nadwagę. Moim zdaniem 70% kobiet jest ładnych. No ale ja jestem osobą, która nawet w łysym siwiejącym grubasie potrafię znaleźć coś ładnego. Widzę go takim, jakim byłby, gdyby schudł :) A teraz mam pytanie - po co takie tematy? Zamiast kogoś dołować, że wygląda nie dość dobrze, nie lepiej okazać sobie, również anonimowo, trochę życzliwości?

Gość gość
Ja tego tematu nie zakładałem. Założył go pewnie jakiś gimbus a ja sobie napisałem że tu wszystkie ładne ponoć, bo tak jest. Czemu każdy chce się dowartościowywać czyimś kosztem ? Nie wiem, może jakiś psycholog będzie wiedział.

Gość gość
Najgorsze są te z obwisłymi cyckami. A czasem nawet cuchnie im z buzi.

Gość gość
To zalezy od kobiety jak sie trzyma :)