Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Reakcja na komplement

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam pewn膮 kole偶ank臋 w pracy z kt贸r膮 cz臋sto rozmawiamy,dogryzamy sobie czasami lekki flirt ale sporadycznie.Kilka dni temu powiedzialem jej 偶e 艂adnie wygl膮da u艣miechne艂a si臋 i powiedzia艂a z tym u艣miechem na twarzy 偶ebym jej nie denerwowa艂 takimi tekstami...przeprosi艂em j膮 mowi膮c 偶e nie chcialem Cie wkurzyc z u艣miechem odpowiedzia艂a 偶e nie szkodzi.Da艂em sobie spok贸j z dalsz膮 dyskusj膮 chocia偶 by艂o to dziwne.Nasza wsp贸lna znajoma uzna艂a 偶e bardzo j膮 ucieszy艂o(u艣miech na twarzy) to co powiedzia艂em a jednocze艣nie wzbudzi艂o u niej zak艂opotanie st膮d taka reakcja, co wy o tym s膮dzicie.Znamy si臋 d艂ugo.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pewnie kogo艣 ma. D艂ugo si臋 znacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zakocha艂es si臋 w niej? Ile si臋 znacie rok, dwa? Daje Ci jakie艣 oznaki zainteresowania jak cz臋ste i d艂u偶sze patrzenie w oczy, dotyk lub co艣 innego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem 偶e jest sama i nikogo nie ma.Przy innych wyluzowana przy mnie spi臋ta,zak艂opotana b艂膮dzi wzrokiem ale bardzo mi艂a i uprzejma.Kiedy艣 tak nie by艂o 艣miech i luz.Znamy si臋 ponad 3 lata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego jej nigdzie nie zaprosisz? Mo偶e na to w艂a艣nie czeka. W jakim jeste艣cie wieku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odpowiedzia艂a ci tak bo cie dobrze zna, droczy艂a si臋 z tob膮, na pewno by艂a zadowolona z tego komplementu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez tak mysle

Udost臋pnij ten post