Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Reakcja na komplement

Polecane posty

Gość gość

Mam pewną koleżankę w pracy z którą często rozmawiamy,dogryzamy sobie czasami lekki flirt ale sporadycznie.Kilka dni temu powiedzialem jej że ładnie wygląda uśmiechneła się i powiedziała z tym uśmiechem na twarzy żebym jej nie denerwował takimi tekstami...przeprosiłem ją mowiąc że nie chcialem Cie wkurzyc z uśmiechem odpowiedziała że nie szkodzi.Dałem sobie spokój z dalszą dyskusją chociaż było to dziwne.Nasza wspólna znajoma uznała że bardzo ją ucieszyło(uśmiech na twarzy) to co powiedziałem a jednocześnie wzbudziło u niej zakłopotanie stąd taka reakcja, co wy o tym sądzicie.Znamy się długo.

Gość gość
Pewnie kogoś ma. Długo się znacie?

Gość gość
Zakochałes się w niej? Ile się znacie rok, dwa? Daje Ci jakieś oznaki zainteresowania jak częste i dłuższe patrzenie w oczy, dotyk lub coś innego?

Gość gość
Wiem że jest sama i nikogo nie ma.Przy innych wyluzowana przy mnie spięta,zakłopotana błądzi wzrokiem ale bardzo miła i uprzejma.Kiedyś tak nie było śmiech i luz.Znamy się ponad 3 lata.

Gość gość
Dlaczego jej nigdzie nie zaprosisz? Może na to właśnie czeka. W jakim jesteście wieku?

Gość gość
odpowiedziała ci tak bo cie dobrze zna, droczyła się z tobą, na pewno była zadowolona z tego komplementu

Gość gość
tez tak mysle