Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowlę chce mnie zjeść ;)co robić?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście temat na wyrost w każdym razie chodzi o taką sytuację: podczas przytulania się do mojego syna ( 6mc) on otwiera buzię, ciągnie za włosy i zachowuje się jakby chciał mnie zjeść. Nie mogę przytulić jego policzka do swojego bo on wiecznie z tą buzią. Mąż twierdzi, że może być to spowodowane tym, że mały tak bardzo utożsamia mnie z piersią, tylko ja rozumiem, że tak robi w pobliżu piersi, ale twarz :(... miałyście podobnie? jak powinnam reagować?

Gość gość
Moja mala tez tak robi nawet z moim mezem wiec to chyba normalne. Ma dwa zabki wiec chce wszystko gryzc. A tak samo ma 6 miesiecy.

Gość gość
no właśnie on też ma 2 zęby, ale mężowi tak nie robi :/

Gość gość
Moja mala czesciej tobi tak z moim mezem. Mnie bardziej ciagnie za wlosy czy szczypie. A jego gryzie po nosie czy po policzkach. Moze poprostu synus upodobal sobie ciebie bo ladniej mu pachniesz? Albo poprostu sie przyzwyczail ze tak robi z toba?

Gość gość
Mój syn ma 10 miesięcy i nadal tak robi. Jest to wyraz radości dziecka. Dorośli też tak mają. Mamy czasami ochotę zadusić albo ugryźć bo tak bardzo kogoś lubimy. To normalna fajna reakcja.

Gość gość
Wydaje mi sie ze gosc powyzej ma racje ;)

Gość gość
ja mojej pani robię malinki na dupci i też bym ją zjadł najchętniej