Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz jest duzo ukrainek i rosjanek w Polsce to szansa dla was chlopaki !!!!

Polecane posty

Gość gość

Nowe Polki to kaleki umyslowe niestety.

Gość gość
to zielone ludziki putina są

Gość gość
One też chcą przystojnych facetów i przy forsie...

Gość gryfny
Rosjanki w Polsce to tylko turystycznie albo na zakupach

Gość gość
Nie tylko.Rosjanki i rosjanie tez przyjezdzaj

Gość gryfny
Białorusinek w Polsce praktycznie brak i wcale nie jestem zaskoczony, skoro Białorusinka na drugie dziecko otrzymuje zasiłek w wysokości 4000 PLN w przeliczeniu na białoruską walutę , więc na zakupy do Polski na kilka godzin i powrót do domu

Gość gość
Ja bardzo zawsze bylem z aPolkami ale niestety rowniez nie jestem wstanie przeskoczyc ich wymagan. Zadna nie chce sie wspolnie dorabiac ,tylko na gotowe . Na szczescie nasze wshcodnie rodaczki ale nie tylko bo zagranica jakos kobiety tez nie sa zle.Maja mniejsze wymagania Tylko polki pluja na polakow ,wszystko przez kalectwo umyslowe sprane z tv.

Gość gość
Drodzy panowie prawiczkowie. Przestańcie pieprzyć bzdury, bo właśnie kobiety w Polsce mają bardzo niskie wymagania. Przecież jest tylu żonatych/w związkach brzydkich i głupich gołodupców i polskie kobiety harują na dom i dzieci, bo z pensji męża nie wyżyliby. Wyjedź jeden z drugim za granicę, to taka Szwedka czy Angielka nawet nie spojrzy na polskiego biedaka i szowinistę. A Rosjanki to nawet nie spluną w waszą stronę, bo większych k***w i materialistek Europa nie widziała. Jeżdżą z mamusiami-sutenerkami np. do Helsinek czy Tallina polować na zagranicznych bogaczy. Widziałam na własne oczy. Niejedną mało szlag nie trafił jak zobaczyły mnie z moim fińskim mężem. :D Ukrainki nie lepsze, banderowska swołocz nienawidząca Polaków. W doopie byliście i goowno widzieliście, a się mądrzycie. :D

Gość gość
Zapomnijcie o polkach z ich wymogami z kosmosu dla pieknych dziewczyn ze wschodu bedziecie wystarczajacy !!!!!!