Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka 14

Test ciążowy pozytywny

Polecane posty

Gość Milka 14

Witam :) dziś rano rpbilam test ciążowy pink test wynik wyszedł negatywny ale po ok 15 minutach pojawiła się na nim drugą słabą ale widoczna kreską czy wobec tego jestem w ciąży ? Do ginekologa mam dopiero w czwartek i się okaże czy jest fasolka :) Opowiedzieli o swoich doświadczeniach

Gość MamaMloda39
Zrób jutro rano nowy. Teoretycznie druga kreska po upływie 10-15 minut jest fałszywie dodatnia ale roznie to bywa. Obydwie moje ciąże z testów dodatnich po około godzinie

Gość gość
ile ci się okres spóźnia?

Gość Milka14
Teoretycznie powinna mieć w czwartek ale od wczoraj mam taki skąpy jasnoczerwony ' okres ' dzisiaj rano się skończył pobolewalo mnie podbrzusze i prawy jajnik , tydzień temu na wizycie ginekolog powiedział mi że mam dość grube endometrium , na otoczkach sutek mam takie jakby krosty i lekko się wypełniły moje piersi

Gość gość
co bylo napisane na ulotce? ze po ilu minutach wynik jest niewazny? powtorz test, skoro myslisz, ze jestes w ciazy.

Gość gość
powtórz test najlepiej jutro albo pojutrze. Po 15 min test może byc już nie wiarygodny. Nie wiem czy okres miałaś miec w ten czwartek czy w następny ale tak czy tak na usg może jeszcze nie być widać, bo dopiero widać od 5, 6 tyg jak jest dobre usg.

Gość gość
Hej dziewczyny, piereszy test zrobiłam po 10 dniach wyszedł pozytywny przy czym kreska była słabo widoczna, drugi test zrobiłam 2 dni przed planowanym @ również wyzeszdl pozytwnie i kreska jest grubsza od poprzedniej myślicie że to można oznaczać ciążę? @ mam dostać planowo jutro i jutro również powtórzę test

Teoretycznie Testy po upływie 5 minut pokazują wynik nieprawdziwy ale.jesteś przed @ wiex dla pewności zrób test w czwartek. Gościu skoro druga kreska z upływem dni jest grubsza to tak jesteś w ciąży.