Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość gość
Jest tu ktoś?

Gość gość
Woda sodowa mu do glowy uderzyla ,za dobrze mu sie powodzilo , rodzice z kasa , nic mu nie brakowalo , nie wiedzial co to bieda i w d***e sie poprzewracalo :( chcial byc kims a byl niczym , zwyklym smieciem ... filozof za dyche :(

Gość kocham drzewa
i co z tego,ze rodzice z kasą? kasa nigdy nie zastąpi miłości,zrozumienia i zainteresowania. Myśle,że Kajtek poza kasą nie miał niczego... puste jest takie ocenianie cudzego życia,którego sie nie zna. Bo jak rodzice z kasą to miał wszystko taa już to widze zapamietaj sobie,ze pieniadze to nie wszystko bo widocznie o tym nie wiesz

Gość kocham drzewa
szczerze to ja wole biede materialną i miłość niż bogactwo ale brak miłości nie zazdroszcze Kajtkowi niczego. To co na zewnątrz nie jest takie ważne,ważniejsze to co wewnątrz

Gość Ailukka
Jeśli on fascynował się Karlem Denke (epizod Kajetana w Ziębicach) to chciał się wzorować na nim. Pytanie tylko skąd wśród jego licznych zainteresowań wzięli się m.in. Denke czy Lecter. Nie mógł już pozostać przy filozofii, poezji, przyrodzie itp.?

Gość Redivy
Dokładnie. Zreszta On sam sie utrzymywał i nie brak od rodziców ani złotówki.

Gość gość
Ja chyba śnię!! Wy naprawdę zachwycacie się tym wymoczkiem z wielkim nosem?!

Gość gość
Nie wiadomo jak było z tym całym Denke i Kajtosem. To tylko przypuszczenia

Gość gość
Czekam na jutrzejszy dzień ;)

Gość gość
gość dziś Jeśli on 10 dni po publikacji artykułu o nim akurat tam pojechał to naprawdę nie sądzę.

Gość Ailukka
gość dziś On ma ładny nos.

Gość Ailukka
Czasami zapominam o pisaniu pseudonimu, może kiedyś się przyzwyczaję ;d

Gość Redivy
Według mnie tez ma ładny nosek ^^

Gość gość
Skad wiesz ,ze nie mial milosci w domu ? moze mial jej za duzo i niczego nie potrafil docenic , byl nieudacznikiem i wine za swoje wygorowane zyczenia zwalal na innych , wszyscy inni byli winni ze on nie odnosil sukcesow ? ta jego filozofie to o kant d**y rozbic :( gdyby wychowywal sie w biedzie , potrafil by docenic innych ludzi i zapracowac na wlasne sukcesy .

Gość Redivy
Nawiasem mówiąc, wiecie cos na temat tego, ze Kajetan nie był lubiany w miejscu sprawy? Stronę przed ktoś o tym wspomniał ale nie doczekałam sie odpowiedzi dlaczego...

Gość gość
Co wy chcecie od jego nosa ma ładny nos o.O

Gość gość
Niech ktoś cos pisze

Gość Ailukka
Zapewne informacja od znajomych z fb, nie sądzę, żeby osoba, która o tym pisała znała go osobiście. gość dziś a co on ma w ogóle brzydkiego...

Gość Redivy
Hejterzy nie maja sie do czego przyczepić.

Gość Ailukka
To ktoś od nas? :D Komentarze z kozaczka.pl "szczególnie na tych zdjęciach, gdy wychodzi z prokuratury jest sexi. A widziałaś video gdzie go przeszukują? Sam seks! Aaa jeszcze ma takie mega seksowne zdjęcie w okularach tak patrzy "spod byka" jest na nim taki seksi! A no widziałam :) albo takie zdjęcie, na ktorym pije piwo-mrrr Ooo widziałam! Piję piwo i prawie leży aż by się chciało na niego wskoczyć Ha dokładnie. Bierzemy go we dwie? No pewnie w końcu trzeba się dzielić, nie można być samolubem! ;) Otóż to :) Tylko jak go teraz dorwać? Właśnie...odwiedzimy go na Rakowieckiej Świetny pomysł! Będziemy krzyczeć, że czekamy na niego i jesteśmy chętne. Ok. Pamietaj zeby wziac gumki hahaha A po co nam gumki? Lepiej bez ;) weźmiemy dobry alkohol, żeby go przywitać".

Gość Redivy
I tak, zgadzam sie ze w nim nie ma nic brzydkiego :P

Gość Redivy
Hahaha podaj mi link do tych komentarzy jak możesz bo aż sie wierze hahah

Gość Redivy
Ale jak widsc Kajtos ma jeszcze inne "fanki"

Gość kocham drzewa
/Skad wiesz ,ze nie mial milosci w domu ? moze mial jej za duzo i niczego nie potrafil docenic , byl nieudacznikiem i wine za swoje wygorowane zyczenia zwalal na innych , wszyscy inni byli winni ze on nie odnosil sukcesow ? ta jego filozofie to o kant d**y rozbic smutas.gif gdyby wychowywal sie w biedzie , potrafil by docenic innych ludzi i zapracowac na wlasne sukcesy ./ Nie wiem jak miał w domu,właśnie o to chodzi. Że tego nie wiemy a Ty piszesz jakby to było oczywiste jak miał w domu i co przeżył. Bardzo mnie drażni takie ocenianie po prostu. Ale jestem bliżej tego,że jednak mu miłości brakowało. Bo ktoś kto był kochany i został miłości nauczony nie robi takich rzeczy jak on zrobił.

Gość Redivy
"Brałabym go, niezły z niego ogier" - to tez dobre haha

Gość Redivy
Haha dziewczyny teraz przewinelam komentarze aż do 6 strony i tego tam jest pełno hah

Gość gość
i zazwyczaj sie okazuje,że takie osoby jak hit.ler,sta.lin i ogólnie inne spa.czone osobniki miały w domu co najmniej źle. A to ojciec ich bił a to coś innego tamten był gwa.łcony,inny z kolei sier.ota jakaś w każdym razie coś nie grało uu