Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość gość
Skoro wg was on jest przystojny to nie chce wiedziec jak wy wygladacie:D pewnie zakompleksione gowniary z wielkimi d****i i pryszczami na ryjach....

Gość gość
gość dziś Glupie d***** moze powinnyscie przebadac sie psychiatrycznie? Bo skoro jestescie tak zachwycone takim smieciem to cos z wami nie tak .Byc moze tez stwarzacie zagrozenie dla spoleczenstwa. Szkoda ze ktorejs z was niez***bal byblby jednego chwasta mniej:/ x tak ,stwarzaja zagrozenie dla spoleczenstwa bo inni psychole tez beda chcieli przyciagnac taka uwage takich kretynek :(

Gość gość
"mnie dziwi jak można nigdy nie myśleć nad tym dlaczego jezyk.gif bezrefleksyjnie podchodzić do życia" nigdzie nie napisałam, że mam coś przeciwko pytaniu "dlaczego?", ale takie usilne szukanie drugiego dna Z moich doświadczeń, jestem troche starsza od was i też kiedyś za duzo myslałam, powiem wam że to do niczego nie prowadzi. Z wiekem człowiek staje sie bardziej praktyczny i i liczy sie rezultat a nie dlaczego kajtek to i to... (to pytanie nic nie wniesie do twego zycia) ps to dobrze ze nikogo takimi pytaniami w swiecie realnym nie zameczasz bo naprawde okropne

To fajnego masz trenera ;> Yennefffer, po symbolicznym tysiącu postów planuję założyć trzecią część tematu, tak jak wspominałam. Pytanie tylko czy będzie się ktoś udzielał.

Mysle ze będzie ktoś sie udzielał na pewno ;) Dużo osób doszło w ostatnim czasie. Taki temat zawsze moze pomoc w wymianie zdania, opinii, rożnych informacji znalezionych np w internecie, moze wypowie sie jeszcze ktoś kto znał K :> Btw, na e postaram sie zaraz odpisać. ;)

Jeśli też tak uważasz, to na pewno założę. Posty znów nie będą się ciąć. OK, czekam ;-P

Gość gość
Redivy dziś Nie obrzydza mnie to w żadnym wypadku... x to moze pozbieraj w szpitalach troche miecha po operacjach , amputacjach , moze w prosektorium zdobedziesz tez jakies wnetrznosci i przygotuj ukochanemu fajne jedzonko , zanies mu do pierdla - niech sie delektuje takimi rarytasami :D

gość dziś Nudzisz, postaraj sie o cos innego. Nie wywołujesz we mnie żadnych emocji.

Gość gość
Emocje u Redivy wywoluje tylko swiezo wydalone gowienko mamusi ,z ktorego plecie warkoczyki :D :D

Nadal nudzisz. Postarasz sie w końcu czy nadal będziesz tak skrajnie nudna/nudny?

Gość gość
Redivy lubi jak sie jej sika do gebuli i kiedys jej wujek narobil jej na klate wiec nie dziwcie sie jej pogladom z doopy ;)

Gość kocham drzewa
/nigdzie nie napisałam, że mam coś przeciwko pytaniu "dlaczego?", ale takie usilne szukanie drugiego dna/ - to szukanie drugiego dna wyszło mi na dobre bo dowiedziałam sie dzięki dociekliwości wielu ciekawych rzeczy o życiu i świecie :) /Z moich doświadczeń, jestem troche starsza od was i też kiedyś za duzo myslałam, powiem wam że to do niczego nie prowadzi./ - no akurat mnie doprowadziło tam gdzie chciałam :) :) może to zależy od tego gdzie sie tego drugiego dna szuka..trzeba uważać,żeby nie popaść w nerwicę i paranoję / Z wiekem człowiek staje sie bardziej praktyczny i i liczy sie rezultat a nie dlaczego kajtek to i to... (to pytanie nic nie wniesie do twego zycia) / - no to prawda,akurat sprawa Kajtka nie powinna dla mnie mieć znaczenia. Tutaj nie musze szukać drugiego dna bo to faktycznie donikąd nie prowadzi. No ale co z tego że o tym wiem skoro i tak sie zastanawiam.. /ps to dobrze ze nikogo takimi pytaniami w swiecie realnym nie zameczasz bo naprawde okropne/ - no nie wiem co gorsze bo do mnie to raczej ludzie mają pretensje,że za mało sie odzywam,że za często milczę. A gdybym sie więcej odzywała to pewnie też by byla krytyka,że źle mówię i po co pytam dlaczego :P ludziom sie tak czy siak nie dogodzi..mam kilka bliższych osób z którymi na luzie rozmawiam o czym chcę i to mi wystarczy :)

Gość gość
TOŻ TO FANDOM JEST :D