Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość gość
codzieniie mijam tysiace osób w autobusie metrze, nie znam ich, nie interesuja mnie a mimo to nie chce ich zabijac, okradac sumienie, wychowanie? nie wiem, czy to ma znaczenie ja poprostu wiem ze ludzie są ludzmi wiec nalezy im sie szacunek z racji tego ze sa ludzmi i nie wolno ich traktowac pomiotowo

Gość gość
dupa a nie przystojny wygląda na duupowatego pedałka i w pierdlu zrobią mu z duupy jesień średniowiecza buahahahha :D

Gość gość
dziś bo jest

,jakis ty mądry,wspanialy,niezwykly... Ale kultury niestety Ci brak. Ta kobieta nie byla jego cięzarem... Zresztą,nie bede juz z Tobą polemizowac bo to nie ma sensu :) poza tym gdybys oglądal o 12:15 tvn24 wiedzialbys o co w ogóle chodzi.

Gość gość
sorry mialo byc przedmiotowo (nie podmiotowo)

Gość gość
dziś założę się, że wyglądasz gorzej

Gość gość
On jest przystojny a Kasia nie była pięknościa, nie była przebojowa dziewczyna dla której mężczyźni tracili głowy. Za to była dobrym wrażliwym człowiekiem. I już jej nie ma.. To smutne, że mało kogo interesuje jaka była Kasia. Za to wszyscy szczegółowo rozpisuja się na na jego temat.

Gość gość
uroda rzecz gustu może chodzi o to ze jest przystojny jak na morderce

Gość gość
Zapewne Was też nie interesuje jaka jest Kasia.

Gość virriel
Tak. Jesli jest tak jak on zeznaje , o samodoskonaleniu i tego typu bzdury. BO TO SĄ KOMPLETNE BZDURY!!!!! co oznacza ze smierc tej dziewczyny tak naprawde jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu. Właśnie taką mam nadzieje ze koledzy z celi przywitają go z naleznymi mu honorami. Co nie znaczy ze mi nie żal tego idioty....

Gość gość
Kasia miała łzy w oczach za każdym razem jak w wiadomościach mówili o krzywdzie dzieci lub zwierząt. Straciliśmy dobrego człowieka.

Gość gość
"No a jak by nosiła takie futro to co, mógłby ją zabić?/ - pewnie,że nie. Ale przynajmniej miałby jakieś wytłumaczenie dla swojego toku rozumowania..że skoro dla niej nic nie znaczyło życie tylu zwierząt to on jej pokazał,że dla niego jej życie nic nie znaczyło czy coś takiego. " E sorry to nie jest żadne wytłumaczenie, no chyba że nazwiemy to bardzo głupim wytłumaczeniem w ogóle Kajtek raczej nie był obroncą zwierzat, po co ta dyskusja i sorry ale każdemu życiu należy się szacunek ale życie człowieka jest wiecej warte niż zwierzecia wiec nawet jakby nosila te futra to nie powinien jej zabijac tylko idac waszym tokiem rozumowania oddzielić czyn od człowieka i starac sie ja zrozumiec x nie, życie zwierzęcia nie jest mniej warte od ludzkiego za takie pisanie Kajtek powinien ujebać ci łeb

Gość gość
O jakiej urodzie i przystojnośc***iszecie? Na świecie jest ok. 0,8-1 mld albo więcej takich jak on. Azja, afryka, ameryka południowa, południe Europy. W wenezueli gruby rudy typ będzie przystojny.

Gość kocham drzewa
/i sorry ale każdemu życiu należy się szacunek ale życie człowieka jest wiecej warte niż zwierzecia wiec nawet jakby nosila te futra to nie powinien jej zabijac tylko idac waszym tokiem rozumowania oddzielić czyn od człowieka i starac sie ja zrozumiec/ - każde życie jest wiele warte,nie tylko życie człowieka. A już pod kątem zadawania bólu nie ma różnicy bo nie sądze żeby zabijane zwierzę cierpiało mniej niż zabijany człowiek.. Ale poza tym racja. /co ma weg.etarianizm do tego że facet zabił człoweika/ - w tym przypadku to, czym kierował się K. a wygląda na to,że coś to właśnie ma z tym wspólnego. Skoro on sam poruszył temat czym sie różni zabicie człowieka od zabicia świni. /Dlaczego to byla kobieta ktora nic zlego mu nie zrobila? Dlaczego na przyklad nie jakiś zakazany typ ktory zneca sie nad rodzina , nad dziecmi albo nad zwierzetami?? Wtedy spoleczenstwo by to w jakis sposob rozgrzeszylo .Dlaczego nie utlukl kogoś, kto jest równy z nim waga ,wzrostem ? Dlaczego wybrał osobę która była od niego słabsza ,bezbronna?/ - no właśnie. Dlaczego tak a nie inaczej? / Nie jest zadnym psychopatą bo wyraznie powiedzial ze zabijanie nie jest dla niego przyjemne i ze nie lubi jak ludzie cierpią../ - to jest dziwne. Co innego mówi co innego robi..przecież nikt go nie zmuszał do zabijania,koniecznością to też nie było więc po co mu to było. /bo dojdzie do wniosku ze usprawiedliwic mozna każdy potworny czyn, jesli tylko zrobi sie to logicznie/ - jak na razie nie widziałam by ktokolwiek tutaj do takiego wniosku doszedł.

Gość kocham drzewa
/ Czy gdyby on wiedział, że Kasia płakała nad zdjęciem każdego skatowanwgo psa czy innego zwierzęcia, że nigdy nie deptaka mrówek, że lapala w dłonie motyle uwięzione w pomieszczeniu żeby wypuścić je przez okno... czy gdyby to wiedział to jęk życie nie było by nic warte dla niego. A DLA WAS?.../ - no ciekawe,co by było gdyby wiedział..pewnie nic bo widać to nie miało dla niego znaczenia. Gdyby miało wziąłby to pod uwagę...że nie zna jej na tyle,żeby wiedzieć czy jest dobra czy nie. Co dla nas? Dla mnie każde życie jest cenne. Choć niestety też jestem za karą śmierci bo wydaje sie najsprawiedliwsza.

Gość gość
Teraz to samoudoskanalanie sie przyda mu sie w wiezieniu. Nic do szczescia nie potrzebeuje, spelnij swoja misje i zamiast pustyni bedzie za kratkami, w odosobnionej celi minimum 20 kolejnych lat. W celi takiej jak moja komorka na zywnosc. To sobie zgotowal przyszlosc na wlasne zyczenie.

Gość kocham drzewa
/On jest przystojny a Kasia nie była pięknościa, nie była przebojowa dziewczyna dla której mężczyźni tracili głowy. Za to była dobrym wrażliwym człowiekiem. I już jej nie ma.. To smutne, że mało kogo interesuje jaka była Kasia. Za to wszyscy szczegółowo rozpisuja się na na jego temat./ - znałaś ją? bo piszesz jakbyś znał..Kasi po prostu szkoda. Ale nie trzeba sie zastanawiać nad motywami jej postępowania..szczególnie skoro była dobra. Dla mnie wrażliwość,dobro to coś zrozumiałego. A zło i zabijanie nie. Dlatego dobra nie musze rozkminiać a zło tak..bo nie wiem o co tutaj chodzi. Czemu ktoś tak źle robi. Ale jeśli Kasia też pisała swoje przemyślenia tak jak K. to chętnie przeczytam :) O K. po prostu mimo wszystko więcej wiadomo. Zostawił sporo śladów po sobie do których można dotrzeć.

Gość kocham drzewa
/Kasia miała łzy w oczach za każdym razem jak w wiadomościach mówili o krzywdzie dzieci lub zwierząt. Straciliśmy dobrego człowieka./ - szkoda :( co ten Kajtek narobił

"Kajetan P. zarzekał się podczas przesłuchania, że nie zamierzał się pastwić nad swoją ofiarą i chciał ją pozbawić życia, szybko i w miarę możliwości bez zbędnego cierpienia"

Wyszło ze jednak chciał dopuścic sie aktu kanibalizmu, chociaż to nie jest oficjalne...

Link nie wchodzi ;( Virriel, a jak ogólnie z Tobą i Twoim facetem teraz? Jak ma sie sytuacja?

Gość gość
gość dziś /Jakiego ciężaru j*****a idiotko a co ta nauczycielka mu była ciężarem? Od razu widać ze z ciebie jakaś bezmózga k*******a jest wypierrdalaj polerować gały w dworcowych kiblach tylko do tego się nadajesz szmato lapka.gif / nadaje sie jeszcze do tego zeby jej ktos tego glupiego czerepa od.******.

Gość gość
gość dziś //dupa a nie przystojny wygląda na duupowatego pedałka i w pierdlu zrobią mu z duupy jesień średniowiecza buahahahha smiech.gif // i niech tak zrobia

Gość virriel
Ogólnie tak sobie z facetem. Jest mu przykro jest zazdrosny i jest na mnie wqrwiony i trudno. Nie powiedziałam mu dlaczego mi tak odbiło ... kazał mi się ogarnąć i zdecydować w tą czy w tą. Jednak żalu i skruchy nie czuję że tak wyszło. Dociera powoli do mnie co za idiotka ze mnie.