Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY!!! Pasek narzędzi,jak go przywrócić?

Polecane posty

Gość gość

W Googlu przeczytałam już wszystkie porady i nic u mnie nie działa. Miałam ten pasek na dole, teraz jest z lewej strony ekranu i czarna magia. Nie umiem tego przywrócić do stanu pierwotnego. Mam Windows XP. Bardzo proszę o pomoc.

Gość gość
Proszę, już tak długo próbuję to naprawić i nic.

Gość gość
zlap za dzyndzelek i ciagnij mocno

Gość gość
Ale właśnie nie mogę. Odblokowałam "zablokuj pasek zadań", potem chciałam przeciągnąć w dół i na nowo zablokować, ale nie chce zejść w dół. Co robię nie tak?

Gość gość
Nie wiem co robisz źle (prawdopodobnie zbyt nerwowo i szybko), ale tam wyraźnie napisane jest, że trzeba to zrobić w odpowiedni sposób. Odczekać chwilę, przytrzymując wciśnięty klawisz myszy. Zrób jeszcze raz, dokładnie według opisu. Najlepiej zamknij najpierw system i znów otwórz.

Gość gość
Czemu nie mogę go przeciągnąć?

Gość gość
To polecenie - "Kliknij lewym przyciskiem myszy zegar w obszarze powiadomień" - nie działa u mnie, chyba, że też źle to robę. Klikam na zegar lub obok, przytrzymuję i nic.

Gość gość
To gdzie jest ten obszar powiadomień?

Gość gość
Naprawdę nikt nie pomoże? Już tyle razy korzystałam z Waszej pomocy. Ja jak potrafię, to też doradzam.

Gość gość
Proszę nadal.

Ja mam el capitan(pewnie nawet nie wiesz co to) i win 7. Sory, nie pomogę.

Gość gość
Nie ma żadnego sposobu, może jednak ktoś wie?

Gość gość
Obszar powiadomień, to jest rejon zegara i ikonki głośnika, zasilania, tam gdzie pojawiają się komunikaty, jeśli się nie mylę. Nie mam pojęcia, co robisz źle.

Gość gość
No to tak jak myślałam. Więc zrobiłam ok, ale niestety nie pomogło. A ten pasek jest po lewej.

Gość gość
Wiesz co? nie wiem jak to zrobiłam, ale pasek przesunął się najpierw na górę, więc dałam polecenie przywróć, i po tym przesunął się na dół. Szybko zablokowałam i już jest ok. Dużo czasu straciłam, ale Tobie dziękuję szczególnie. Jesteś super.

Gość gość
I doszłam do wniosku, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Zdobyłam trochę wiedzy, jakby nie było.

Gość gość
Proszę bardzo ;) Jestem super :D Przypominam sobie, że z tym bywały problemy, bo to albo się złapało, albo nie. Trzeba chyba odpowiednio długo/krótko zaczekać, żeby złapać pasek i wówczas daje się przesuwać. Jak puścisz, to znów to samo.

Gość gość
Możliwe, ale warto się nad tym długo/krótko zastanowić. W każdym razie próbowałam tyle razy i nic. No ale ostatecznie liczy się pozytywny wynik. jeszcze raz dzięki.