Nattalow 0 Napisano Luty 28, 2016 Tak jak wyżej :) szukam osób które się Odchudzały i mają z tym doświadczenie , potrzebuje jakieś przykładowe jadłospisy , co mogę jeść, co ćwiczyć :) Co wam pomogło w tym . Postanowiłam coś zmienić w swoim Życiu , nie chce żyć z nadwagą :) Mam dopiero 18 Lat .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2016 Nigdy sie nie odchudzalam ale w wieku 38 lat mam lepsza sylwetke niz w wieku 16. Nie ma cudownych diet. Potrzebna jest zmuana stylu zycia. Przede wszystkim duzo ruchu, w miare mozliwosc****echota wszedzie, oprocz tego jakus fitness, cokolwiwk ci odpowiada ale regularnie. Zero cukru, napoi gazowanych, slodycze tylko od czasu do czas. Duzo kurczaka, ryb, warzyw. Ja jestem praktycznie na diecie weganskiej bo nie lubie produktow zwierzecych, ale to niekonieczne. Mleko sojowe, duzo kasz, fasoli, kapusty kiszonej, jarmuzu, kielkow. Zadnej zywnosci przetworzonej. Gotuj sobie sama. Dziala, ale jak mowilam to styl zycia nie dieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2016 A ile masz wzrostu i wagi? Może nie potrzebne Ci odchudzanie. Ja mam 175cm i wazę 63 kg. Odchudzam się od miesiąca. Wytwałość czasem zawodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2016 witam, z doświadczenia: tak na dłuższą metę to musisz mieć jeszcze inny ważny cel poza odchudzaniem bo wiesz jak to jest, dojdziesz do upragnionej wagi i stwierdzisz 'po co to wszystko było'. A tak poza tym, to dobrym produktem na 'zapychanie' się niskokalorycznym jedzeniem w razie głodu są rzodkiewki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nattalow 0 Napisano Luty 28, 2016 Mam 164 i 68 kg :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2016 Hej ja waże prawie 70 tez mam 18 lat i mam 167 cm wzorstu czyli podobnie startujemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2016 zapisz sie na siłownie czy coś rano jedz (chodz kazdy mówi węglowodany ) to ja mowie tłuszcze+białka i do tego weglowodany mleko 0,5% chude twarożki :) nie jedz jogurtów nawet tych"FIT" bo tam białka za wiele nie ma... bez cukru słodyczy itp raz w tyg mozna pozowlic sobie na oszukany posiłek np w zamian za drugie sniadanie czy coś pozwalasz sobie np na tego upragnionego batonika Pamietaj nie ró samego cardio.. polecam nie chodakowska itp tylko FOCUS 25 czy jak to sie tam pisze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2016 No to troszkę za dużo ale nie jest tak źle. Wazysz niewiele więcej ode mnie tyle ze jesteś niższa. Ja mam 63kg i 175. I tez muszę zacząć. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nattalow 0 Napisano Luty 28, 2016 Przepraszam 5 kg to niewiele ?;p Duzo ;p chciałabym byc juz o te 5 kg lżejsza ;p W zasadzie chciałabym schudnąc te 8 kg chociaż. Moim wielkim problemem są jakże wielkie uda i boczki ;x a własnie z tych okolic najgorzej zgubic tłuszczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2016 natala j mam to samo (tylko 70 kg waze :) ) płaski w miare brzuch boczki i uda ygrrr ja już jestem od dwóch dni na diecie :)) Jak coś to pisz a skąd jestes bo mamy tyle samo lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nattalow 0 Napisano Luty 29, 2016 Małopolska :3 i jak ci Idzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 29, 2016 No to cwiczenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2016 Ja schudłam po ciąży 20 kg za pomoca tej strony : http://nplink.net/bWLdD95e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach