Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkanie z bylym

Polecane posty

Gość gość

To jest nieuniknione. Pewne sprawy nas łącza. Nie jestesmy juz kilka miesiecy ze soba. Nic nie zostało nigdy wyjaśnione z Jego strony. Nie nekalam go, nie plaszczylam sie przed nim. I mam takie pytanko. Czy wygarnąć mu w kulturalny sposob pewne rzeczy, ktore mnie uwierają, o których dowiedziałam sie w miedzy czasie, czy dac sobie spokoj.

Gość gość
zależy czy widujesz się z nim jeszcze w jakimś miejscu. wiesz o co mi chodzi, jeśli masz to wszystko mu powiedzieć to lepiej żeby nie widywać go zbyt często potem. a tak to powiedz mu wszystko co Tobie leży na wątrobie, w końcu byliście długo razem i ma prawo wiedzieć co o nim myslisz. podrawiam

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz. Widujemy sie, to jest nieuniknione. I zastanawiam sie, czy nieodbieral tego, jako aktu rozżalenia, czy desperacji lub czy nie bedzie sobie myslal, ze nadal mi zalezy na nim albo, ze jestem zazdrosna. Nie jestem o niego zazdrosna i juz nie zalezy mi na nim.

Gość bella  86
Pewnie to d**ek, więc daj sobie z nim spokój, nie rozdrapuj ran i tak nie zrozumie o co ci chodzi .

Gość gość
Chyba masz racje. Nie warty jest tego. Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam.