Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile w miesiącu wydajecie na alkohol?

Polecane posty

Gość gość

ile w miesiącu wydajecie na alkohol?

Gość gość
czasem sobie kupię piwo że niby chcę się napić ale potem je wylewam w kiblu. nie potrzebuję go żeby być szczęśliwym

Gość gość
Więc po co je kupujesz? To co robisz , zajezdza mi alkoholikiem, normalny człowiek tak nie robi, zeby udowodnić sobie, że nie musi go wypić

Gość gość
Około 20 zł w weekend

Gość gość
no wiem, to jest dziwne, czasem czuję że jak sobie nie poprawię za chwilę nastroju piwkiem to złapię doła, ale nie mam sobie nic do udowodnienia. alkoholikiem nigdy nie byłem i nie zamierzam

Gość gość
nie pije, ale mam pelny barek. zartuje ze moge w polmosie za stroza robic:D

Gość gość
z 10zł:D

Gość gryfny
te pacany z drogówki tylko czekają aby dorwać kierowcę na drodze, który wieczorem zaliczył jednego browara , wystarczy aby pacanowi wydmuchnąć w ten jego z****** alkomat 0,2 promila i już pacan jest szczęśliwy, że złapał bandytę na drodze a sami mają mordy zapite , więc mam głęboko w zadzie browara i pacana obszczymurka z drogówki !

Gość gość
Więc czemu nie wypijesz tego piwa? Przecież napicie się piwa od czasu do czasu to nic złego

Gość gość
na sam alko jakies 80f wydalismy w lutym.

Gość gość
koło tyś, pijemy z mężem whisky co drugi dzień

Gość gość
butelka Harnasia 1,99 + kaucja 0,35 = 2,34 pln x około 8 sztuk dziennie = 18,72 pln x 30 dni w miesiącu = 561,6 pln. ale wiadomo że nie zawsze wale te 8 dziennie. jednak do tego dochodzi jakieś suplementy, witaminy jak magnez, potas, cynk, witamina c, witamina b aby uzupełniać to co wypłukuje alkohol z organizmu to wychodzi że na chlanie przeznaczam około 600 pln miesięcznie. i tak już kur/wa 6-7 lat dzień w dzień..... :O

Gość gość
A badales sobie już wątrobę? Ja wypijam 4-5 piw weekendowo i już mam obawy czy oby wszystko ok

Gość gość
ja jestemm w stanie uwierzyć w te gumy do żucia bo sama do niedawna wydawałam ok 50 zł miesięcznie. Nie dla świeżego odechu ale żuciem odreagowuję stres którego mam w nadmiarze. Teraz staram sie ograniczać bo aspartam strasznie mi szkodzi

Gość gość
A badales sobie już wątrobę? Ja wypijam 4-5 piw weekendowo i już mam obawy czy oby wszystko ok x 4-5 piw tylko weekendowo to jest PIKUŚ, jeśli poza tym normalnie jesz, regularnie ciepłe posiłki, żołądek Ci pracuje to nic Ci nie grozi. czy badałem wątrobę? nie nie robiłem tego. szczerze się boję co by mogło wyjść na takich badaniach, jak bardzo zdewastowany mam już organizm od tego dojenia.

ja jestemm w stanie uwierzyć w te gumy do żucia bo sama do niedawna wydawałam ok 50 zł miesięcznie. Nie dla świeżego odechu ale żuciem odreagowuję stres którego mam w nadmiarze. Teraz staram sie ograniczać bo aspartam strasznie mi szkodzi x a można spytać jak? przecież to szkodzi przez akumulację, objawy ma się po latach

Gość gość
czy badałem wątrobę? nie nie robiłem tego. szczerze się boję co by mogło wyjść na takich badaniach, jak bardzo zdewastowany mam już organizm od tego dojenia. x dobrze ze chociaz bierzesz witaminy, to dodaj moze witamine B15, do kupienia na allegro, bo w aptekach nie ma, ona pomaga usuwac toksyny z org, dobra przy naduzywaniu alkoholu

butelka Harnasia 1,99 + kaucja 0,35 = 2,34 pln x około 8 sztuk dziennie = 18,72 pln x 30 dni w miesiącu = 561,6 pln. ale wiadomo że nie zawsze wale te 8 dziennie. jednak do tego dochodzi jakieś suplementy, witaminy jak magnez, potas, cynk, witamina c, witamina b aby uzupełniać to co wypłukuje alkohol z organizmu to wychodzi że na chlanie przeznaczam około 600 pln miesięcznie. i tak już kur/wa 6-7 lat dzień w dzień..... pechowiec.gif x you need a doctor, honey:(

Gość gość
poniżej stówki raczej. na ogół piję jedno-dwa piwa w weekend w barze, raz na jakiś czas butelka wina z chłopakiem, czasem whisky (uwielbiam), rzadko, bo raz na 2-3 tygodnie zdarza się, że sama wypiję sobie dwa-trzy desperadosy

Gość gość
za mocno przeżywam kaca, żeby pić częściej, niż raz na tydzień, a potężnego kaca mam nawet po dwóch piwach