Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra

Polecane posty

Gość gość

vs sukowata( za przeproszeniem). Czy warto byc dobra kobieta? Wzięcie maja kobiety takie jak wyzej wymienione. Co z tej dobroci, szczerości? Nic:-o takie kobiety nie patrzą na nic ani na nikogo aby im samym było dobrze. Tylko dlaczego mezczyzni wola takie kobiety?

Gość gość
To nie jest tak że wolą. po prostu wydają im się one bardziej 'kontaktowe' więc łatwiej jest im do nich zagadać. mam nadzieję że zrozumiałaś dobrze

Gość gość
Dzięki:-oZrozumiałam, jestem dorosła i zadaje takie pytanie:-o nie wiem czego mi brak, moze czegos wlasnie takiego, ze mezczyzna przekreślił bardzo długi związek dla takiej wlasnie kobiety. Kobiety, ktora w ciagu paru miesiecy wiecej ( nie wiem jak to ująć?)dorobiła sie(wyciągła) od Niego niz jak był ze mna w bardzo długim zwiazku. Nie jestem jakas brzydka, wg mezczyzn jestem atrakcyjna, umiem swietnie gotowac, piec, wszystko zalatwic tak jak trzeba, pomocna jak i rowniez wiele rzeczy potrafie naprawic sama. Troszke sobie przyslodzilam ale taka jestem. Nie wywyższam sie ani nie obnoszę z tym. I co z tego pytam? :-o Co z tej dobroci? Nic. Moze wlasnie takiego czegos brak:-o

Gość gość
myślisz, że on był Ciebie wart? czy nie przeceniałaś go? akurat widzę że jesteś osobą, która zna swoje dobre strony tylko brak Ci takiego zdrowego egoizmu. wiadomo, że nie chodzi o to żeby teraz rezygnować z bycia dobrą, ale po prostu być świadomą swojej wartości i potrafić upomnieć się o wyjaśnienie tej całej sprawy z jego strony. masz prawo czuć się wykiwana. pozdrawiam

ja chcialbym albo dobra albo chora na glowe paychopatkie :o

Gość gość
Dziękuje. Mysle, ze zdrowieje po tym i dostrzegam, ze nie był mnie wart. A czy to była milosc ich obopólna miedzy nimi? Chyba bardziej On był zauroczony nia. Zaczęło sie szybko i szybko skończyło sie. Życzyłam szczescia Jemu i nadal zycze. Pozdrawiam.

Gość gość
Tak jeszcze na marginesie, to jeśli będzie chciał nawiązać jeszcze jakieś kontakty z Tobą to zrywaj je. trzeba się odciąć emocjonalnie od niego, to jest najważniejsze, żeby możliwe były kolejne związki. tak więc powodzenia i mam nadzieję że znajdziesz mężczyznę, który będzie Cię kochał i szanował. pozdrawiam

Gość gość
Dziekuje i pozdrawiam rowniez:-o

Gość gość
Widzisz, ja mam tak samo. I teraz już wiem, że nie warto się poświęcać, dbać, przejmować się, starać. I tak koniec końców zostaniesz olana, bo książę znajdzie królewnę, która zapewni mu adrenalinę. Po prostu jesteś zbyt przewidywalna, jest Ciebie pewien, więc nie musi się już starać. Czasami chciała bym być taką zimną s..ą i patrzeć tylko na siebie, ale jak zmienić charakter?!