Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 30tka za miesiąc

30te urodziny.Czy GO zaprosić?

Polecane posty

Gość 30tka za miesiąc

Niedługo mam 30te urodziny. Mieszkam w mniejszym mieście. Z "atrakcji" mamy tu: aquapark kręgielnie kilka pizzerii bistro cafe - miejsce żeby napić sie kawy/zjeść ciasto czy hot-doga w odległości 30min drogi jest fajny zajazd w stylu myśliwskim z dobrym jedzeniem ( ale goście nie będą zmotoryzowani a tam nie jeżdżą autobusy, więc zostają taxi (?) ) Jest też moja kawalerka 30m.kw. Wszyscy moi znajomi muszą dojechać do mojego miasta około 150km, by być na moich urodzinach. Przewiduję koło 10 osób, w porywach do 15. Po pierwsze: Zastanawiam się gdzie urządzić urodziny. Jakieś pomysły? Po drugie: Na urodzinach będę miała na pewno 4 pary ( to jest już 8 osób). Ja nie mam faceta i była bym 9ta. Mam kolegę którego lubię i chciałabym by też przyjechał ale obawiam się że gdy dowie się że będą same pary to się spłoszy i mi odmówi a ja będę sama jak kołek. I obawiam się że pomyśli że to jest wszystko celowe żebyśmy tylko on i ja byli singlami. Chciałabym zaprosić więcej singli ale nie mam takich znajomych będących singlami, których miałabym ochotę zaprosić na urodziny, a na siłę nie chcę tego robić. Szczególnie, że jeśli zrobię urodziny w mieszkaniu to max mogę przenocować właśnie 10 osób.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować