Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurrrrrwa

Polecane posty

Gość gość

wystarczyło żeby zjadłam wafelka od loda i już kicham od pyłków mimo że już noc i niewiele tego g****a fruwa. A jem bezglutenowo i byłam dziś na łonie natury w lesie przebiegłam 30km i nic mi nie było a wystarczyło zjeść ociupinkę plastiku z pszenicy i już k****a z nosa cieknie i kicham JA PIERTOLĘ ALE TO JEST TOKSYCZNE! Jakby nie mogli tego yebanego wafelka zrobić z ryżu nosz kurfa mać!

Gość gość
I taniej by wyszło Ale, gospodarka by zwolniła a na dłuższą metę życie wydłużyłoby się o kolejne 50% zamiast się skracać.

uspokój się, lecz alergię i nie siej ekoterroryzmu:O mi jest niedobrze od czosnku, tak mam, i mleka, a nie postuluję wycofania tego z rynku:O

Gość gość
O tak! Pszeniczka kochana :) Ktoś kto może ją jeść kiedy już zje jej dużo lubi sobie poleżeć i nie lubi sportu Pszeniczka jest genialnym tworem inżynierii genetycznej. Perfekto ! I nikt nigdy nie ośmieli się powiedzieć że to sztuczne i nienaturalne!!! Wszak matka ziemia to rodzi! To genialne!

I nikt nigdy nie ośmieli się powiedzieć że to sztuczne i nienaturalne!!! x eko lewaki ciągle drą psie mordy, że coś jest trujące.

Gość blalsndsxf
to wina Tuska ;p

Gość gość
brokeninside87 dziś Niczego nie sieję! Pszenica jaką ziemia zrodziła posiadała coś około 16 chromosomów Sprawdź sobie ile posiada ich dzisiaj i dlaczego to uległo zmianie. Dowiesz się że chodziło o gluten, który jest głównym powodem tego że bułeczka rośnie, że ciasto ci wyrasta wysoko, tak, że twoje prababki przewracałyby się w grobie gdyby to widziały. To tzw. hiper gluten Ludzki organizm nie wytwarza enzymów które potrafią to przerabiać.

Gość gość
brokeninside87 dziś Jeśli mi nie wierzysz zbuduj własne małe domowe laboratorium i zbadaj temat Tylko będziesz musiała się trochę temu poświęcić również materialnie więc nie wiem czy dasz radę.

Gość gość
Lewaki to ignoranci czyli ty sama brokeninside87 Młoda siksa która nigdy niczego w życiu nie doświadczyła i każdego dnia klepie w klawiaturę nie wnosząc absolutnie niczego ani do życia swojego, ani życia innych.