Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiliśmy drogie meble a znajomi nas zjechali

Polecane posty

Gość gość

No kurde.. kupiliśmy z mężem stare antyczne, odnowione meble, sprowadzone z Francji duża szafa witryna i komoda bardzo ciemny brąz bardzo ciężkie i stabilne mają chyba ponad 100 lat. Daliśmy prawie 9tys. Nawet specjalne mąż sprowadził takiego pana co wycenia takie meble i okazało się ze mogłyby kosztować kolo 14-15 tys. Ja bardzo lubię taki styl, dopiero co się wprowadziliśmy do nowego domu i cały salon mam w tym stylu. Moi rodzice są zachwyceni zresztą reszta rodziny tez, ale mąż wczoraj zaprosił znajomych, dwóch kumpli z żonami i oni jak zobaczyli te meble stwierdzili ze my chyba żyjemy w średniowieczu ze są brzydkie i szkoda kasy ze oni napewno by takich nie kupili i nie chcieliby mieszkać w takim salonie.. oczywiście się zagotowalam no i doszło do grubej wymiany zdań. Myślałam że jesteśmy dobrymi znajomymi i nawet jeżeli mi się coś u nich nie podoba to tego nie komentuje w taki sposób.. powiedziałam im tylko ze chyba zapomnieli gdzie oni mieszkają i jak wyglądają ich mieszkania ( napewno nie lepiej niż moje, a mieszkają z starych pgrowskich blokach) jest mi smutno...

Gość gość
Ojbautorko sloma z butow Kazdy ma. Swoj gust wolisz by ktos cie oszukiwal w oczy i pial z zachwytu? Nienawidze antykow smieszna jestes

Gość gość
gusta...

No cóż :) ja takie meble podziwiam, ale sama nie chciałabym mieć :) wolę drogie, ale nowoczesne. Z tym, że np nasi znajomi też nie zachwycają się za bardzo wystrojem naszego domu bo np w salonie mamy dużo półek na książki z książkami...a nie z pierdółkami jak w innych domach, poza tym tylko tv, kanapę narożną, kominek, dywan i duuuużo wielkich roślin :) i dziwne zdjęcia na ścianach :) podobno jest u nas dziwnie :D ale nam się podoba :)

Gość gość
Haha zapros swoja babcie, moze jej sie spodoba. Zrobilas cos na pokaz i masz szczera opinie. Czemu sie maja zaxhwycac jak im sie nie podoba???

Gość gość
Po co Ci aprobata innych? Ciesz się, że masz takie meble jakie chciałaś :) Każdy ma inny gust.

Gość gość
no cóż ktoś myśli ze wszyscy się będą zachwycać ,jest coś takiego jak własne zdanie i nie klamali, jakby moja mama coś takiego kupiła też bym powiedziała ze ok chociaż osobiście nie lubię :-D

Gość gość
Dobrze ja też np nienawidzę podwieszanych sufitów albo tapet na ścianach ale nie mowie im tego prosto w oczy i to jeszcze z taką bezczelnościa. Oni w tym mieszkają a ja jestem tam tylko gościem od czasu do czasu i tak samo oni u mnie

Gość gość
Durne prowo:D nikt nie "zjedzie" znajomych bo mu się jego meble nie podobają. Wiele osób nawet się nie odezwie choćby na środku pokoju u znajomych leżała kupa:D

Gość gość
autorka meble mają się tobie podobać a nie znajomym ,wygląda jakbyś dla lansu je kupiła bo piszesz ileż to kosztowały i że są cenniejsze :-) ja mam w salonie meble z Ikea i dałam za nie ponad 5 tys :-D wiec nie takie wspaniałe antyczne ale chociaż każdemu się podobają a nikt ceny nie zna :-D

Gość gość
Słuchaj zaprosiłas prostaków z pgrow, to eiadomo ze nie docenia dobrego gustu. Wyślij ich do ikei.

Gość gość
22.19 co zrobiłam na pokaz? Na pokaz wydalam 9tys żeby się pochwalić? No proszę cię.... kupiłam za te pieniądze coś co bardzo mi się podoba. Zresztą chodziło mi bardziej o to ze oni tak się bezczelnie zachowali a nie o meble...

Gość gość
Nie chciałam się chwalić ile za nie dałam, po prostu od razu napisałam żeby zaraz ktoś się nie doczepil ze pewnie kupiłam badziew za 2tys i się ciesze.

Gość gość
A ja mam sypialnie za 12 tys euro, kanape za 7 tys itd, mieszkamy w de. Mamy 2 dzieci, drogie urlopy, markowe ciuchy, a mieszkanie wynajmujemy - 3 pokoje. Tez slyszymy glupie komentarze, bo kase nie inwestujemx gdzie trzeba. Ale nam tak dobrze

Gość MamaMloda39
O gustach się nie dyskutuje. Olej ich gadanie najważniejsze ze Wam sie taki styl podoba. Mi teściowa puściła wiązankę o zielonym pokoju ze to do niczego nie pasuje, ze pstrokaty itd itd a sama mieszka w starej ruinie która przy mocniejszym wietrze zniknie z powierzchni ziemi

Gość gość
Mnie sie nie podobają takie antyczne meble, sa dla mnie za cięzkie, za smutne i troche przerazają:/ ale jak Ty lubisz to ok:) ja tego oglądac nie muszę.

Gość gość
Up

Gość gość
Zartujesz sobie? W sumie oni zachowali się bardzo nietaktowanie. Mogli jedynie powiedzieć ze to nie ich styl i tyle. Ludzie to sa w dzisiejszych czasach po prostu chamscy i podli. A najgorzej jak się komuś lepiej powodzi, wtedy to by cię zjedli z zazdrości.

Gość gość
Kurde autorko, olej ich a najlepiej na jakiś czas nie spotykaj się z nimi. Bardzo źle się zachowali od razu widać ze to nie wychowane wiesniaki.

Gość Gruszka94
A może mieli trochę racji? Nie krytykuję Cię, ale dobre szafy na zamówienie, typowo pod Was dom, można dostać w świetnych cenach chociażby w Indeco Wybrzeże. Myślę, że mieli prawo być zdziwieni Waszym wyborem. Ja też wolałabym kupić tańsze meble wymierzone pod mój dom.