Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pucybut 1929

Kobiety w tym kraju mają za duże wymagania

Polecane posty

Gość pucybut 1929

i nigdy nie kończące się "potrzeby", i chorobe "zakupów", ciągle im mało. One i z milionera potrafią zrobić bezdomnego, a potem szukają inną ofiare do "wydojenia"

Gość gość
z iloma byłeś kobietami?

Gość gość
3x latwiej angielke wyrwac niz polke no chyba,ze jest sie ciapatym

Gość gość
Prawda:-o jestem kobieta ale one takie sa. Jak i rowniez sa wyjątki.

Gość gość
wymagają modeli do związku dlatego nie spełnimy ich wymagań

Gość gość
z iloma byłeś kobietami, że masz takie spostrzeżenia?

Gość milena_jestem
Jak wam jest tak zle w Polsce to wyprowadzcie sie gdzie indziej i zobaczymy czy tam was ktos zechce :D

Gość gość
Do 22:49 Ciężko to widzę.

Gość gość
pragnę zauważyć, że na tym forum na wymagania kobiet narzekają chłopcy, którzy styczność z kobietami mieli w grach typu LOL. a owymi "kobietami" były wojowniczki renderowane komputerowo...

Gość gość
kobiety mają chore wymagania jeśli chodzi o wygląd

Gość gość
a co oznaczają chore wymagania? czekaj, wiem. twarz modela i ciało i licówki za 30 tys. tak? zgadza się? a skąd to wiem? bo DZIEŃ W DZIEŃ o tym samym wspominasz.

Gość gość
gość dziś nie w dzień dzień tylko od czasu do czasu :) Zgadza się tego właśnie oczekują kobiety

Gość gość
gdybyś wspominał o tym od czasu do czasu, to nie zdołałabym tego zapamiętać. nie, tego kobiety nie wymagają, chyba że są dziewczynami z bogatego domu, które chcą mieć chłopaka na pokaz.

Gość gość
gość dziś żartujesz sobie prawda? przecież każda oczekują niewiarygodnie przystojnego z każdym detalem idealnym. Dzisiejsze kobiety chcą modeli a same nie są na takim poziomie przecietna czy brzydka.

Gość gość
gdyby tak było, to w związku byłby jedynie odsetek mężczyzn, gdyż na ogół macie bardziej przeciętne twarze od kobiet. jednak tak nie jest. w związku są miliony, setki milionów ludzi. niektórzy mężczyźni są bardzo brzydcy, a jednak mają partnerki (bez forsy nawet...). rodzą się nowe dzieci, których ojcowie są przeciętni i poniżej przeciętnej, to samo mamuśki. jak to wytłumaczysz?

Gość gość
prawda jest taka, że twój wygląd nie jest problemem, tylko to, że jesteś nudny jak flaki z olejem i nie potrafisz nic innego oprócz narzekania, jęczenia, marudzenia i bycia pipą :)

Gość gość
ogarniacie się dopiero jak kończycie 25 lat szukając jak desperatki facetów

Gość gość
do mnie to nie przemawia bo widze czego kobiety oczekują i to może przerażać żeby spełnić te warunki a jeszcze jedno minimalna wada skreśla na starcie faceta!

Gość gość
Polecam ukrainki i rosjanki czy bialorusinki. Bedziesz szczesliwy :)

Gość kobiety to fantastki
Kobiety żyją w świecie fantazji, chcą wszystko mieć, żyć w pałacach ale oczywiście facet ma mieć jeszcze dla nich czas, tylko jak to ma zrobić jak ktoś musi na to wszystko pracować? Albo kasa, albo czas, no chyba że ktoś odziedziczył miliony, ale np. facet co prowadzi jakiś biznes i ma dobre dochody to z reguły nie ma czasu bo albo śpi albo pochłania go biznes. A kobiety by chciały mieć wszystko, tylko ktoś inny aby na to pracował najlepiej.

Gość gość
gość dziś problem leży wyłączenie po waszej stronie oczekując coś co jest niedostępne to czego wy szukacie ideała?

Gość gość
zatem bądź sam do końca życia, lepiej dla ciebie i kobiet, które mają w doopie twoje marudzenie

Gość gość
gość dziś nie marudzenie tylko pisze jakie są realia szukając kobiety do związku.

Gość gość
to ja powiem, że mężczyźni są leniwi, gdyby nie zapędzić ich do roboty, to byliby pasożytami, wymagają modelek z pięknymi ciałami i cyckami, woleliby, żeby wszystko za nich zrobić i że na ogół i tak przepijacie cokolwiek zarobicie. fair?

Gość gość
ja zaś piszę, jakie są realia w świecie mężczyzn. macie niewiarygodnie duże wymagania i jesteście pasożytami, którzy na ogół żyją z mamusią i tatusiem. podoba wam się ta generalizacja?

Gość gość
a potem stada starych panien z kotami i żalenie się że samotne i nikt ich nie chce, aż żal doope ściska

Gość gość
gość dziś My wymagamy haha? To wy wymagacie modeli z licówkami za 30 000zł z niewiarygodnie piekną twarz i sylwetką! Jesteście darmozjady siedząc tylko na tyłku czekając na gotowe żeby zarabiał miliony :)

Gość gość
ty zaś jesteś brzydkim pasożytem, który oczekuje modelki ze sztucznym biustem za 30 tys. i czekasz na gotowe, żeby jej cycki zarabiały miliony. mam rację?

Gość gość
gość dziś Mam w d***e biust może być płaska nigdy na to nie patrzyłem i nie wymagałem bóg wie kogo! Zmniejszcie wymagania a nie oczekujecie modeli do związku

Gość gość
nieprawda - wymagasz modelki z cyckami za 30 tys. i zarobkami modelki typu Linda Evangelista, jesteś brzydkim pasożytem i powinieneś zmniejszyć swoje wymagania i ja mam rację, gdyż ja mam rację :) dziecinna ta konwersacja z tobą, pozwolę sobie ją opuścić 🖐️ dorośnij, głupi dzieciaku