Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prettykitty

Czy faceci bawią się z wami w kotka i myszkę?

Polecane posty

Gość prettykitty

Też tak macie, że faceci prowadzą z Wami te głupie gierki? Najbardziej bawi mnie to, że tak strasznie działa na nich brak zainteresowania. Po prostu wystarczy delikatnie o mężczyźnie "zapomnieć", kiedy myśli, że ma Was w garści i natychmiast sam dąży do nawiązania kontaktu. Ile razy ja to przerabiałam… Ostatnio specjalnie wyszłam z imprezy wcześniej, unikając faceta, który mi się podoba. I co? Napisał tego samego dnia. Po co tracić czas na takie głupoty, kiedy można zwyczajnie pogadać i spędzić ten czas dużo fajniej? :(

Gość gość
Tylko niedowartościowane ciołki, dopieszczające swoje Ego.

Gość prettykitty
Może ja tak pechowo trafiam, ale mam wrażenie, że z facetami trzeba teraz uważać na każdy ruch, bo są taaacy wrażliwi i jeden SMS za dużo wprowadzi biedaka w stan zaszczucia.

Gość gość
Masz rację. Też zauważyłam, że, gdy wyczuwają "olewkę", gdy już myślą, że Cię zdobyli, sami szukają kontaktu.

Gość gość
Dokładnie… Ostatnio zrobiłam taki eksperyment na byłym facecie. Rozmawiałam z różnymi osobami na imprezie, w tym z kilkoma kolegami, a do niego tylko się uśmiechnęłam i totalnie olałam. Nie wytrzymał i przyleciał jak pies z podkulonym ogonem, a tydzień wcześniej łaskawie odpisywal na smsy. Typowe

Gość gośćjmdapjmg
idioci niedojrzali i dzieciaki stosują głupie gierki,ja mam w d***e facetów którzy niepowaznie podchodzą do mnie,jestem konkretną kobietą i takich samych ludzi lubię,nudzą mnie faceci którzy nie wiedzą czego chcą

Gość gość
Też miałam "przyjemność" z takim ostatnio obcować. Po pierwszej naszej randce poczekał 24 h żeby napisać sms. Jeszcze w sms pytał jak go oceniam, nie że dziękuję czy że było miło ale interesowało go jak ja go oceniam:-D Potem spotykaliśmy się ale ciągle grał ze mną, nigdy nie był zbyt wylewny ale okazywał zainteresowanie, łowił mnie. I jak już zauważył że mnie złowił to wycofał się po angielsku:-D

Gość gość
Jedno wam powiem dziewczyny- na takich chłoptasiów szkoda zdrowia. Z doświadczenia wiem że facet który tak postępuje nie jest zainteresowany związkiem, może go kręcisz, może chce podobudowac sobie ego ale on w związku z toba nie chce być. Facet zainteresowany nigdy by się tak nie bawił bo bałby się ze dziewczyna może się zniechęcić wiec działa ostro i konkretnie.

Gość gość
bo jestescie gowno warte to sie takimi jak wy bawimy :) Ale wy oczywiscie macie swoje wytłumaczenie, "Faceci są dzisiaj nie męscy"

Gość gość
widzę temat dla niedojrzałych dziewczynek rozmawiających o niedojrzałych chłopcach :P Dziewczynko zważ na słowa nie faceci tylko mężczyźni a dla Ciebie panowie dziecinko.

Gość gość
owszem, bo my kobiety lubimy stabilizację, a oni "gonic kroliczka" ;)

Gość gość
mężczyzni???? hahhaha dobre, takie dupki nie zasługują na takie miano. To są niedojrzali , nieliczący się z uczuciami innych debile.

Gość gość
Wiesz, prawie wszyscy faceci są "niedojrzali" chocby sie tacy wydawali np jesli maja juz swoje lata, sa na stanowiskach , inteligentni itd to wszyscy lubia gonic kroliczka, uwierz mi , no moze 98%

Gość gość
W ogole oni są inni od nas kobiet, maja inne myslenie ;) owszem, to zalezy tez od charakteru czlowieka, ale kobiety zauwazylam ,ze stawiaja bardziej na milosc, stabilizacje itd, a facet mniej chetnie sie wiąże, czasem sie bardzo zakocha, ale to zwykle wlasnie w kobiecie nieprzystepnej

Gość gość
A najczesciej to oni traca glowy dla kobiet, ktora w ogole nimi pomiataja, sa dla nich chamskie itd Nawet ci porzadni. Mam takiego kolege, po stomatologii, przystojny, z charakteru bardzo w porządku, a cierpial z rok przez laskę ,ktora miala go gdzies i zdradzala z kim popadnie

Gość gość
kobiety stawiaja na stabilizacje a wczoraj czytałem tu temat, ze jedna ma wspaniałego męża, który kocha jej dziecko, zapewnia jej wszystko, dom, warunki, kupuje prezenty, komplementy, dzwoni z pracy. Ale jej to nie pasuje, ona chce aby był bardziej męski. Wy po prostu jesteście PO/PIER/DO/LONE

Gość gość
Kobiety są po/kur/wione w ogóle nie ma sensu ich pytać o nic bo one tak na prawde nie wiedzą czego chcą i nigdy im nie dogodzisz. Musiałbyś czytać w ich myślach