Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo interesujące zjawisko???

Polecane posty

Gość gość

Forum. Niby moderowane. Jak można pozwolić na taki syf? Albo moderacja to dzieci niemające pojęcia o robocie albo sami nakręcają aferki... Nie wierzę że takim problemem jest wprowadzenie obowiązkowego logowania i blokowanie po IP tych chamów, spamerów i hejterow? Ponowię zapytanie w redakcji. Ciekawe co odpowiedzą.

Gość gość
Dokładnie oni żyją z reklam. Rozejrzyj się po stronie ile tego spamu i syfu.

Gość gość
Hejterek gołodùpiec się rozbeczał :-D

Gość gość
O właśnie taki gość jak wyżej.

Gość gość
Haja oddaj rentę idź na cmentarz, tam się kùrwo opamiętasz.:-D

Gość gość
Bała się zalogować o 6.22? :D

Gość gość
Zabrakłoby skali na zbadanie waszej głupoty. Jestem autorką ale żadna haja ale widać że obsesja postępuje.

Gość gość
Wystarczy, że wstawisz kilka emotek jesteś Haja. Postawisz ci=pa i napiszesz o Szybkim jesteś Imperium. Użyjesz słowa typu pozdro lub spoko loko jesteś Koke. Wstawisz śpiocha jesteś Najem. Przerobiłem wszystko, a debile łykali. :D

Gość gość
nie łykali tylko było im na rękę żeby jechać po osobie która robi takie charakterystyczne znaki. A dobrze wiedzieli że to grubymi nićmi szyte. Ciotki chcą widzieć Haje w każdym wpisie to widzą Hejter Naja widząc śpiocha zaczyna nagonke na Naja itd

Gość gość
większość boi sie logować i trolom o to chodzi

Gość gość
Te zalogowane nie mniejszy smród tu robią, stanowiska i oskarżenia to nie trolowanie? Już niech lepiej siedzą na Arce

Gość gość
I co dalej? A może to dobry pomysł...przez kilka dni nikogo zalogowanego. Sami goście. Hmm

Gość gość
Na niebieskich nickach zostali ci co mają wyj****e na hejterów, a reszta pochowała sie. :D

Gość gość
Ja się nie loguję żeby nie zmieniać tematu. Tak czy inaczej to chore żeby przez tyle czasu nie ogarnięto forum.

Gość gość
Inni maja lepsze zajecia niz siedzenie tutaj

Gość gość
Szkoda, że nie zdają sobie sprawy, że robiłem sobie jajca. :D :D Było mi nieraz głupio, że jednym wpisem zaczynał się hejt na dane osoby, ale ludziska się nakręcali. Imperium, Awa, Naj i Koke byli najłatwiejsi do naśladowania, a pipy stąd lubiły hejt na nich. :D Wystarczało rzucić hasłem. :classic_cool:

Gość gość
sami goście jak zostaną, to będzie koniec forum, bo większość gości żyje życiem niebieskich

Gość gość
Smof tez troluje tematy tym pitoleniem, żeby jeszcze siedział w jednym miejscu ale on łazi i zaczepia i psuje ludziom rozmowy. A u Haji słodko gada a Want np wysmiewa:O:O:O

Gość gość
Musisz wleźć na każdy temat dziadu?

Gość gość
Smof się wstrzelił w post gościa. Raczej krzywdy nie robi (nie brać dosłownie). Miałam na myśli raczej te powtarzane hejterskie tematy i wpisy jednocześnie uderzające w konkretne osoby. To nie jest normalne i dziwi mnie że nie blokują wejść takim osobom albo nie usuwają tematów czy wpisów od ręki (efektywniejsze byłoby blokowanie).

Gość gość
Haja długo myślałaś nad tym tematem. Pomyśl ile wyhejtowałaś ludzi? To twój wpis spacji :D &&&&&&&&& Haja do Sami i Imperium 😘😘😘 gość 2015.05.13 Eee ty tam Sil.Z czego sie bladzio cieszysz?jesteś tylko kafeteryjnym materacem,jepanym przez wszystko co żyje.jesteś imitacja kobiety,gdybym miał cycki wstydził bym się ze należymy do tej samej płci szloro gość 2015.08.11 Ludziom brakuje wypośrodkowania i tyle. Nawiedzona,ciotkowata do znudzenia Wachlarzowa przeszła do ordynarnej,wulgarnej,wprost niestrawnej Imperium.O tym kimś pod nickiem"samansara"nie wspominając,tak obleśny może być tylko facet udający kobietę.In czy Kokej?

Gość gość
co zrobisz, jak przeciętny zawistny polaczek nigdy nie umiał chodzić bez bata nad sobą

Gość gość
tematy o pedofilii i prostytucji wiszą do dzis. gwałcenie dzieci :O

Gość gość
autorką tematu jest haja przed porannym siusiu i papieroskiem :d:d

Gość gość
Temat tak spontanicznie gość:)

Gość gość
Autorką jestem ja i nie palę. Haja i haja i wszędzie haja... Tu Ciebie może nie wyhaczyc bo rozumiem że tak chcesz zwrócić uwagę???

Gość gość
Co wy wiecie o hejtowaniu. 😴

Gość gość
Nic nie przykryje twojej choroby psychicznej żałosna psycholko. Naśmiewałaś się z Want kórffo co masz w awatarze? Jessteś gorzej niż pijany śmierdzący menel.

Gość gość
Naju to ty ? :D

Gość gość
Ja z ciekawości przejrzałam inne fora na których obowiązkowe jest logowanie. Rzeczywiście *******iejszy ale i mniejsza przejrzystość. Wielka szkoda że komuś się nie niczego zmieniać. Piszesz smof o odbiory reklam...jak to rozumieć? Co ma reklamodawca z takiego hejtera? Przecież on reklamy też raczej omija.