Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z utrzymaniem relacji z kobietami

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem. Poznaję sobie regularnie kobiety, są mną zainteresowane, oczywiście nie wszystkie, ale większość tak. Po czym poznaję? Nie odmawiają mi spotkań, po kilku same zaczynają się odzywać, same zaczepiają. Z tym jest ok. W czym problem? Po około miesiącu, dwóch, przestaję się po prostu tymi dziewczynami interesować. Nie wiem dlaczego tak jest, na początku każda wydaje mi się ciekawa, dlatego za nią "latam". Tylko, że mija czas, przegadamy wiele tematów i nagle wychodzi, że to jest taka zwykła dziewczyna jak każda inna... nic specjalnego... Czar pryska a ja tracę chęć by kontynuować znajomość. Później jest mi źle, bo niektóre dziewczyny rzucają pretensje w moim kierunku, że co to miało być, czemu odpuszczam i tak dalej, ale przecież ja nic nie obiecywałem.... :(. Wpis dotyczy kobiet 18-25. Wydam pewnie przykrą ocenę - ale mają one bardzo mało do zaoferowania :(

Gość gość
kolejny narcyz zadufany w sobe, szukający królewny z bajki:-( chłopie zejdz na ziemię, z tego co piszesz to raczej ty nie masz nic do zaoferowania:-D co za faceci w tych czasach, brak słów

Gość gość
Gdyby nie miał to one by nie miały problemu z tym że je zostawia, a jak widać mają i jeszcze same do niego zagadują... Laski są dzisiaj tępe...