Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście pomyślały o takim facecie?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam kogoś starszy facet ok 15 lat, na razie tylko flirtujuemy i piszemy eski. Tylko , że on pod tym względem zawsze dziwny jest mało kiedy pierwszy pisze i te jego teksty" napisz jutro jak będziesz miala chwilę" albo " odezwę się jutro jeśli nie masz nic przeciwko".... dziwne... strasznie kulturalny facet i też nie chce mu się narzucać ale czasem go nie rozumiem o co mu chodzi? nie zależy mu czy aż tak bardzo nie chce się narzucać?

Gość gość
O tobie mysle,że jestes głupia. Z kim ty się wcześniej spotykalas że nie znasz takich zachowań??normalnych?

Gość Kobiety to KUUUUUUUUUUUURWY
myśle że patologia wychodzi z twojej strony skoro bierzesz się za 15 lat starszego capa

Gość gość
kulturalny mężczyzna a Ty jesteś szczęściara, że takiego masz. Nie patrz na wiek bo głupotą jest stracić fajnego mężczyznę tylko dlatego, że jest troszkę starszy!

Gość gość
no ja wiem , że kulturalny ale ja nie wiem czy mu zależy czy też nie chce być namolny ale myślę, że jak by nie chciał to by 3wcale nie pisał... a może pisze tylko z grzeczności?

Gość gość
stary kawaler widac

Gość gość
Takie gdybanie nic tobie nie da. Wg Ciebie jest fajny? Interesuje Cię? Dobrze się czujesz gdy sobie rozmawiacie czy się widzicie? To może warto spróbować?!