Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMloda39

Jesteście głupimi jędzami i patologią.Kończę z tym forum.

Polecane posty

Gość MamaMloda39

Chciałam tylko pomóc i doradzać bo mam już dziecko więc coś tam wiem. No ale tu nie można nic powiedziec bo zaraz jest źle. wszystkie jesteście głupie i sama nie wiem po co z taka patologią pisałam.

Gość gość
Oooo, widać, że koleżanka od niedawna na kafe :D

Gość gość
a ja tam lubie poczytac kafe dowiaduje sie jaka jest prawdziwa natura kobiet sa zawistne, zlosliwe, zazdrosne o kazda zlotowke - niektore zazdroszcza innym 70 kilku zł rodzinnego :o dzieki kafe wiem, że nikomu nie można ufać i broń Boże sie zwierzać:) zawsze obniżac cene lepszych rzeczy i narzekać na biede i ciezkie życie:) zeby lepiej bylo innym na duszy

Gość gość
Kochana bo tu się nie loguje! jest tu trochę normalnych osób ale jak patolski kurnik wywącha stały nick to nieważne co byś pisała i tak cię ukamienują. W domu g..wno mogą ,bo w pysk od męża by oberwały jedna z drugą, teściowa też u siebie fikać im nie pozwoli, szkoły żadnej o to niema, pracy też więc chociaż sobie chłopca do bicia w necie znajdzie. Wiadomo, że o "gościu" nikt tematu nie założy, bo szukaj wiatru w polu, a jak sie dorwą do konkretnej ofiary to tylko wióry lecą :P

Gość MamaMloda39
Nie ja założyłam wątek, ale spoko. Na kafe jestem od ponad 3 lat.mialam kilka nickow dla wygody jeśli rzeczywiście udało sie wbić w jakiś temat. Nie rusza mnie to kompletnie co sie tutaj dzieje

Gość gość
10:31 nie podszywaj sie. Nie mialam nigdy innych nicków. Jestem tu faktycznie od niedawna ale widzę, ze to forum jest nie dla mnie. Znacie jakieś inne fajne? Może utworzymy gdzieś jakąś grupę gdzie można fajnie pogadać?

Gość MamaMloda39
Mam w nie wszystkie w.j****e! Nie Beda mi mowily w jakim wieku mam zajsc w ciaze! Lubie "opitalac knagi" facetom,ale swojemu tego nie robie ,seby sobie cis nie pomyslal. Choc ostatnio cos podejrzewa,ze tonie jego dziecko..:(

Gość MamaMloda39
Pamiętam byla tu kiedys meaa, podlej kwiatki, zaklopotananieznajoma, sucho ma ta palma, toksyczna, wredna i wiele, wiele innych. Każda nich została zmieszaną z błotem za swoje poglądy. Nie ma sensu tu pisać pod postacią stałego nicka.

Gość gość
Największy problem, to to że uważasz, że jak masz dziecko to się znasz na wychowaniu...

Gość Ledówka niezła krówka
🖐️ :D

Gość gość
MamaMloda39 masz 23 l i od kilku lat siedzisz na forum ? nie chodziłaś od szkoly nie pracowałaś ?

Gość MamaMloda39
Uczylam sie w domu pisania. Pracuje w domu,tu przyjmuje klientow,nie slyszalas o domowkach?

Gość gość
A po co pracować lub uczyć się? Przecież jak robili sobie dzieciaka to jej gach miał CAŁE 2.500 na łapę więc żyli jak paniska:D opłacali z tego wynajem, inne rachunki,żarcie, ciuchy i artykuły dla dziecka wiec nie dziwota, ze córka w wieku 10 miesięcy musiała w/p/i/e/r/d/al/a/ć kotlety bo na nic innego dla niej nie było :classic_cool:

Gość gość
kiedy ty pracujesz w domu jak od rana do wieczora siedzisz na forum ? kto zajmuje sie twoim dzieckiem ?

Gość asdsas
Popieram, tu nie warto się logować, atakują nawet te, które się podpisują. Często jednak można komuś doradzić, pomóc, a na ataki sfrustrowanych macic nie ma co reagować. Nic tak bardzo ich nie dotknie, jak obojętność.

Gość MamaMloda39
Normalnie,jak przychodza klienci to dzieciak idzie do drugiego pokoju bajki ogladac,albo dostajeczekolade. Komputer mam caly czas wlaczony.

Gość gość
czyli jesteś prostytutka ok

Gość MamaMloda39
Moj "gah" mial wiecej niz 2500,bo ostro tyral na budowie,a teraz zima i bida,wiec przyjmuje klientow,jemu to przeszkadza,.

Gość MamaMloda39
Nie jestem prostytutka! Pijanych nie przyjmuje!

Gość gość
A nacpanych?

Gość MamaMloda39
Tez nie!

Gość gość
oj mamuski mamuski:D ale wy jestescie patologiczne rynsztokowe słownictwo:o nawet praca i kasa wam nie pomoze

Gość MamaMloda39
Ić stont

Gość gość
10:27 Tak pociskaj farmazony, pociskaj. Każda rozgarnięta wie że to forum redaguje chory psychicznie koleś mający żal do kobiet o to że go nie chciały nigdy. Smutne ale prawdziwe. Leczy tutaj swoje frustracje.

Gość MamaMloda39
Ja mysle,ze te baby co tak na mnie najezdzaja,to jakies glupie paskudy,co nikt juznie chce! Won pasztety stad!

Gość gość
No nikt nas nie chce bo wszyscy ślinią się na ciebie i na twoje zszyte krocze

Ale sie uśmiałam. Autorce radze wybrać sie do terapeuty bo podszywanie sie pod kogoś podchodzi prawie pod psychoze na czyimś punkcie... a to zachowanie ewidentnie świadczy o zaburzeniach umysłowych

Gość gość
a ja od razu wiedziałam ze to podszyw niestety lata na kafe patologiczne dziedy mnie już nie zaskakują a Ty młoda mamo wyluzuj niestety to forum nie jest dla niebieskich tu żądzi grono rynsztokowych lasek z pifkiem i fajeczką i jak nie jesteś z nimi to jesteś beee a ja powiem tak c***j wam w oko

Gość 14.16 wiem to niestety nie od dzisiaj. Logowanie przydaje się tylko w tematach z ludźmi z którymi można popisać otwarcie, bez spiny i wyzwisk.

Gość gość
my wszystkie się już nie logujemy, bo to się mijało z celem. Co nie napiszesz i tak będą cię obrażać, a gdy już jakimś cudem cię odnajdą i opiszą tu twoją mamę, siostrę, dziecko i jakim wózkiem jeździsz, potem będą grozić tobie i dzieciom to odechce ci się logować :)