Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekko spuchnięte kolano bez bólu

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu mam lekko opuchnięte kolano. Nie jest zaczerwienione, nie boli, nie mam problemów ze zginaniem nogi. Nie przeszkadza mi to w życiu, poza tym, że trochę odznacza się w obcisłych spodniach. Nie wiem, co to jest. Do lekarza nie ma co iść, bo co mu powiem? Ani to nie boli, ani nie przeszkadza. Chciałam znaleźć jakąś grafikę z googla osoby z podobną przypadłością, ale nic nie ma. Mam opuchnięty bok kolana, a nie samo kolano.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
A właśnie powinnaś iść do lekarza. Wystarczy do rodzinnego, da Ci skierowanie na RTG, albo lepiej na USG, jak coś tam będzie nie tak to dostaniesz skierowanie do ortopedy. Nie wiem jakiego masz lekarza rodzinnego, bo ja mam bardzo fajną babkę i bez problemu w takiej sytuacji dostała bym skierowanie na badanie. Jak spodziewasz się, że twój tak chętnie nie da to zawsze można troszkę ściemnić, że trochę boli i czujesz przy zginaniu. Jak po tym nie da Ci skierowania, tylko jakieś leki przeciwbólowe to zmień lekarza.

Gość adam999
podam Ci namiary na bardzo dobrych specjalistów ArtroCenter Poznań tam leczy dr.Piontek to bardzo doby kolanowiec

Gość mirka999
ból przyjdzie potem więc może skontaktuj się z Artro Center to klinka z Poznania na pewno ci pomogą to dobrzy specjaliści

Gość enio00
sądzę z e w takim wypadku powinnaś skontaktować się z Artro Center z dok.Krawczukiem to najlepszy kolanowiec jakiego znam

Gość gość
Moim zdaniem Dr Piotr Krawczuk jest bardzo ceniony w środowisku ortopedów, ponieważ bardzo często inni specjaliści proszą go o pomoc. Ja sam korzystałem z pomocy tego specjalisty, ponieważ musiałem mieć operowane kolano po wypadku :)

Gość gość
Jeśli jeszcze nie próbowałaś to polecam tlenoterapię. Jest skuteczna i nie tylko na chwilę! Pracuję w sklepie i wiele lat już męczyły mnie opuchnięte kostki, które smarowałam żelami, no ale wiadomo, że to przynosi tylko chwilową ulgę... Codziennie po pracy leżałam z nogami w górze, ale teraz już praktycznie tego nie robię, bo cały dzień czuję się bardzo dobrze. Jeśli chciałbyś spróbować to mogę polecić Atamed w Warszawie.

Gość gość
Ja byłam w ATAmedzie ze spuchniętym łokciem. Chodziłam do komory na zabiegi, miałam serię i bardzo mi pomogło.

Gość gość
A gdzie ten Atamed jest? Można się tam dostać bez skierowania? Moja babcia ma strasznie opuchnięte nogi i nic jej już nie pomaga. Może ta komora hiperbaryczna by pomogła..?

Gość gość
ale spamujecie. Też mam taki problem. Właściwie to nic mi się z tym kolanem nie dzieje, tylko tak jakby z boku jest obrzęk. Nic nie boli, dotyku jakby tłuszcz, bo jest miękkie. Co to może być?

Gość gość
Jest tu studentka medycyny jej się zapytaj.

Gość gość
ATAmed jest na Siennej w Warszawie.