Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKinga

5 letnia gwarancja na laptop!

Polecane posty

Gość gośćKinga

Witam. Ubezpieczyłam wraz z mężem laptop na 5 lat gwarancji rozszerzonej. Laptop mamy niecałe 2 lata i niestety wczoraj spadł mi i nie działa. Położyłam go na kraju i strąciłam ręką ; / włączy się ale czarny jest ekran. Nie wyświetla sie nic. Mam zamiar dziś dzwonić o naprawę. Miał ktoś styczność z firmą ubezpieczeniową The warranty group? Proszę o komentarze.

Gość gośćKinga
ubezpieczyciel: london general insurance company limited

Gość baron pancerny
Wszelkie ubezpieczenia uznaje za badne zlodziei i naciagaczy. Ostatnio zona zamawiala lampe. Przesylka byla ubezpieczona i zostalka dostarczona firma kurierska K-EX. Niestety lampa byla w rozsypce - cala potluczona. Mimo spisania protokolu szkody firma zaczela robic niesamowite trudnosci aby tylko nie zaplacic za zniszczona przesylke. W koncu dopialem swego ale trwalo towystosowania wezwania przedsadowego. Dopiero gdy sie zorientowali, ze nie mam zamiaru odpuscic i jestem gotowy isc do sadu to pieniadze laskawie oddali.

Gość gość
Co mam powiedzieć aby to uznali za przepadek? Nie kłamię.. wzielismy laptop na raty. Rata splacona. Do tego ubezpieczenie. PRZYPADKOWE USZKODZENIE do 17.07.2018 . Spadł mi i jesli uznaja ze jest to nie przypadkowe to co dalej? Przeciez specjalnie nim nie rzucilam.

Gość gość
Dzwonilam... odmowili naprawy. Prosilam o wyslanie odmowy poczta. Co moge zrobic dalej? Placilam i gwaeancje mam jeszcze 2 lata? Co zrobic ???????