Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zalamana123456

wypomina mi chlopaka sam mial 2 ex zony

Polecane posty

Gość zalamana123456

Jestem debilka, jestem z facetem ponad rok, ktory notorycznie wypomina mi mojego bylego chlopaka..., ze z nim sypialam, ze "spuszczal mi sie na twarz" - doslownie takich okreslen uzywa, ze sie mnie brzydzi... w miedzyczasie mowi, ze mnie kocha. Ma takie napady raz na jakis czas, trwa to kilka, kilkanascie dni. Jestem wykonczona psychicznie, zaczynam go nienawidzić. Sam mial 2 ex zony i dwoje dzieci - kazde z inna. Ja nie mam zadnej przeszlosci typu byly maz etc... tylko ten byly chlopak, wiedzial, ze dziewicy nie bierze, czasu nie cofne. Przez niego czuje sie jak, przepraszam za okreslenie gowno. Przemowcie mi do rozsadku, ze czas odejsc od tego tyrana. Zaznacze, ze nie jest to zadna patologia, czlowiek wyksztalcony i bardzo zamozny... a takie zachowanie. Jest tez duza roznica wieku miedzy nami - 15lat. Na codzien ogolnie dba o mnie, gotuje, kwiatki, prezenty, jest czuly. Seksu ostatnio nie ma bo jest w fazie, ze sie mnie brzydzi. Ludzie czemu jak czlowiek sie zakocha traci rozum i chyba w moim przypadku szacunek do siebie.... on sie nie zmieni -wiem.......

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować