Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widawka2499

pytanie, czy to dobry lek na trądzik

Polecane posty

Gość widawka2499

Chodzi o Epiduo, czy to dobra opcja? Proszę niech napiszą osoby które miały z nim styczność.

Gość gość
Najgorsza z możliwych. Nie pomaga w ogóle, a potwornie niszczy skórę.

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość marysiaxc
ja miałam styczność jedynie z tabletkami iqface kiedy walczyłam z trądzikiem i bardzo skutecznie pozwoliły mi się go pozbyć, co prawda walczę teraz z przebarwieniami ale tutaj to chyba tylko jakaś kuracja kwasami pomoże :/

Gość gość
Jeżeli mam oceniać iqface, to w skali 10 na 10 dałabym pełną dzisiątkę, czyli ocene najwyższą. W każdym razie środek ten okazał się dla mnie nad wyraz skuteczny.

Gość marysiaxc
link do wątku nawet nie działa... :) nie uważam żebym była oszustem pisząc że mi pomogły, na mnie zadziałały i jestem zadowolona.

Gość gość
won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!! won spamerska ściero!!!

Gość gość
Najskuteczniejszy na trądzik, zarówno ten silny jak i słabszy są tabletki IQFACE. Jestem naprawdę szczęśliwa że go odkryłam, bo bardzo mi pomógł. Jeżeli ktoś chce spróbować to nie musi iść do lekarza, można go kupić w aptece bez recepty.Całkowita poprawa następuje po trzech miesiącach.

Gość gość
spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!! spier/alaj z ta reklama zalosna sciero!!!!!

Gość gość
nie wiem czy ten lek jest dobry ale wiem ze ten jest superDerminax

Gość gość
A ja bardzo polecam zwykle mydlo siarkowe firmy barwa, nic innego mi nie pomagało- zele z apteki, kremy specjalistyczne..

Gość gość
Zgadzam się co do jakości i skuteczności teog środka, ja odpowiedniego szukałam długi i pomógł mi dopiero IQface, co prawda pierwszy miesiąc zanim zacząły być widoczne pierwsze efekty były nerwowe i to bardzo, ale jak już zaczęłam widzieć efekty, to wiedziałam, że cała walka tym razem zakończy się sukcesem

Gość inakka
dziewczyny zgłaszajcie tego spamera bo już kilka wątków stara się rozwalić!! a o iqface czy innych sposobach na trądzik chętnie przeczytam bez chamskich i wulgarnych przerywników!!

Ciężko jest powiedzieć, które preparaty zadziałają w Twoim wypadku, a które nie. Każdy z nas ma inną skórę i różne kremy mogą działać na różne osoby. Jednak na trądzik mogę polecić Beta-Skin AcneCareCream, warto go wypróbować, ponieważ jego unikalna formuła bardzo dobrze wpływa na skórę z trądzikiem. Reguluje wydzielanie łoju, który odpowiedzialny jest za powstawanie zmian na skórze -> https://sklep.betaskin.pl/pl/p/Beta-Skin-Acne-Care-Cream-75-ml/110

Gość gość
Też stosowałam iqface i może początkowo nie byłam super zadowolona, jednak patrząc z perspektywy dnia dzisiejszego, wiem, ze się myliłam. Raz, ze po 3 miesiącach trądziku się pozbyłam. Dwa, sama nie wiem czego się na początku spodziewałam, że trądzik zniknie w 24 godziny?

Gość gośćloki
Zgadzam się z Tobą też stosowałam iqface i jestem jak najbardziej zadowolona, tym bardziej, ze sam środek przestałam brac około 3 miesięcy temu i efekty mimo wszystko utrzymują się do dzisiaj

Słyszałam kiedyś o domowych tonikach z czarnuszki na trądzik. Koleżanka stosowała i teraz ma piękną cerę.

Gość gość
WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!! WON spamerskie ŚCIERY!!!

Gość Aniusia35
Szybki sposob i skuteczny to kwas mlekowy. poprawa juz po 3 dniach stosowania. Dostepny na e-natura.pl. Polecam

Gość gość
W sumie z tych sklepowych rzeczy na tradzik to mnie jedynie na drobne krostki pomogał Vishy Normadern - nie wiem czy w dalszym ciągu jest seria produkowana ale jak dla mnie to był ideał. Moja siostra zmagała się z trądzikiem z tym, że ona miała przepisane specjalnie przez dermatologa maści które wykonywane były na zamówienie w aptece - więc w sumie nawet ciężko stwierdzić co to było. No a jak ktoś sobie naprawdę nie radzi no to pozostają zabiegi jeszcze z zakresu dermatologii estetycznej - http://www.beauty.com.pl/pl/strona-glowna

Gość gość
Zgadzam sie, ja też zastosowałam IQface iefekt rewelacyjny. W końcu widać, że tym razem pokonam trądzik

Gość gość
Ja zdecydowałam się na IQFACE bo nie miałam nic do stracenie.Z pryszczami walczyłam parę lat bez widocznych efektów.Po IQFACE pierwsze niewielkie zmianay zauważyłam po kilkunastu dniach stosowania.A wyraźna poprawa stanu skóry nastąpiłam po ponad miesiącu stosowania.Jeżeli chodzi o walkę z trądzikiem to polecam te tabletki.

Gość gość
Ja również przyłączam się do opinii o skuteczności iqface, stosowałam tak jak zaleca producent i efekty przeszły moje oczekiwania. W końcu pozbyłam się problemu.

Gość gość
Mi pomogła seria zabiegów kwasem mlekowym. Na pierwszy poszłam do kosmetyczki, a kolejne 3 wykonałam w domu. Zamówiłam kwas mlekowy na http://e-natura.pl wychodzi dużo taniej niż zabiegi u kosmetyczki.