Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Emel, znacie te buty?

Polecane posty

Gość gość

certyfikat zdrowa stópka, skórzane, profilowane.... Nigdy o nich nie słyszałam, wizualnie ładne. Synek ma stopy płasko koślawe i dlatego rozglądam się za jakimiś dobrymi.

Gość gość
Mój tez koślawi obie stopy i mieliśmy emele . Byłam zadowolona, jedne z lepszych moim zdaniem.

Gość gość
jedne z najlepszych. moja córka ma już ich trzecią parę. Niezniszczalne, ale trochę drogie. Moim zdaniem jednak warto.

Gość gość
swietne buty.Corka z nog nie chce sciagac. Ale jak ma dziecko problemy ze stopami to moze popatrz na firme memo.

Gość gość
Jej dzięki dziewczyny. Syn ma stopy płasko koslawe, dziwne bo rok temu miał badania i było ok. A teraz taki szok. Od samego początku kupowałam tylko Ecco i kapcie Befado :/ Oczywiście czekamy na ortopede. Zamówię te Emel ale spojrzę także na te Memo.

Gość gość
I nas Emel e były super - jako tako żadnej wady nie mieliśmy, ale dziecko "szeroko" zaczynało swoje chodzenie. Przy butach Emel jak ręka odjal. Szkoda, że rozmiary sĄ tylko do określonej wielkości bo nadal bym je kupowała :-D

Gość gość
super buty! Miekkie - półbuty mozna całkowicie zrolować! Tylko mało ich w sklepach! czasem udawało mi się kupic pojedyncze rozmiary tez dla starszej córki - 29, ale faktycznie więcej jest malutkich rozmiarów.