Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strigoica Heheski cie tyra na swoim temacie o kryminalnych.

Polecane posty

Gość gość

Napisal z goscia zeby Przemo tyral ciebie za niepelnosprawnosc i odp******il sie od Oszki.

kłamią! to nie ja pisałem, oni ciągle na mnie haków szukają zawistni hejterzy bo chcą mnie zniszczyć

Gość gość
Juz sie nie pucuj grubasie.

Gość gość
nie ma czegos niszczyc smakokosz, jestes zerem o.O

widzę że troche odpoczęliście a teraz czeka mnie nowa fala ataków i hejtu spoko szczekajcie sobie dalej, mam to gdzieś ide se oglądać kryminalnych ;)🖐️

Gość gość
A teraz s*******i menda jedna. Jak mozna byc takim chamem. Myslalem ze jestes madrzejszy od Piwosza ale widze ze jestes od niego glupszy. Kurwa to co zrobiles to juz swinstwo bylo.

Gość gość
ten co wyzywa od chamów to sam właśnie styrał strigoice i tam też od razu po tym wyzywał od chamów aż komicznie to wygląda jak próbujecie go w coś wrobić haha :D

Gość gość
tak tylko tam dla nie poznaki napisał hamów a tu chamów że niby dwie inne osoby :classic_cool: natomiast określenie menda pojawiło się i tu i tam xD

Gość gość
Tak, to ja op******ilem Smakosza za ten wpis na swoim temacie i zalozylem ten temat.

Gość gość
wy już dobrze wszyscy sami wiecie kto co ma na sumieniu i będziecie sie smażyć w piekle za to całe zło które innym robicie hejterzy

Proszę nie mieszajcie mnie w swoje spory z Oszką i Smakoszem w roli głównej. Nie będę się przejmować hejterami czy to Przemek czy Smakosz piszący z gościa.

Gość gość
naprawde jezdzisz na wozku ?

Gość gość
Strzyga ale to nie on pisał oni go wrabiają cały czas

Tak, jestem niepełnosprawna, ale to nie jest powód do tego żeby kierować czyjąś nienawiść w kierunku mojej osoby.

Gość gość
Strigoica dziś TY KALEKO

Gość gość
striga a jak ty sobie radzisz z hejtem na tym forum? oni tu już nie jednego wykończyli a jak sie uwezmą to będą kąsać tak długo aż zagryzą

Niech kąsają.:-) Z zasady nie reaguje na hejty niech sobie piszą co chcą przynajmniej im ulży.

Gość gość
Tak latwo odpuscisz mu to co napisal?

Gość gość
jeden piesek dalej kąsa i nie odpuszcza

Gość gość
Ja bym nie odpuscil. On cie obraza a ty nic co ty swieta jestes?

gościu nie szczekaj tak bo ci żyłka w końcu pęknie zawistny trolu x Strigoica oni co chwile mnie oczeraniają i chcą mnie zniszczyć bo są zazdrośni że ja z oszką sobie pisze i za każdym razem muszą sie wtrącić i próbować nas skłócić albo mnie oczerniać przed nią i wymyślać głupoty które potem zwalają na mnie, tak jak to też dzisiaj widać, a potem jeszcze przez kolejne pół dnia ujadają. Nie wiem do czego jeszcze te gnidy są zdolne...

Heheshki wiem że hejterzy potrafią nieźle zdenerwować. Ale nie przejmuj się najlepszy sposób to ignorowanie ich.

Gość gość
Zalogowany to taki mily a z goscia to jedzie po bandzie.

Ja już mam ich dość, ignorować owszem można ale to już na nich nie działa, oni mnie gnoją już praktycznie od roku a w zasadzie od samego początku odkąd pisze z oszką, a wszystko z zazdrości ze to nie oni są na moim miejscu, chociaż gdyby zachowywali się kulturalnie to każdy mógłby z nią sobie popisać i nie byłoby problemu ale oni wolą iść na łatwizne i jak to mówią 'wykosić' konkurencje. Ignorowanie już na nich nie działa więc zaczęłi mnie w inny sposób 'kosić' czyli fabrykować różne posty z gościa po to aby potem na mnie je zwalić oczerniać mnie i wmawiać że to ja i obrabiać mi tym d**e i na takie coś to już ignorowanie nie wystarczy bo jak bym teraz przestał sie bronić to już wogóle mieliby wolną amerykanke i zbesztaliby mnie doszczętnie z gównem. Nie wiem co ja mam już zrobić zeby sie wreszcie odczepili, na policje iść? co to da i tak im pewnie g****o zrobią, albo by mnie jeszcze wyśmiali ze takimi d**erelami im głowe zawracam albo z miejsca by umożyli za niską szkodliwość, moderacja tutejsza też ma to wszystko gdzieś, totalna dzicz i dżungla tu panuje i nic takim trolom nie zrobisz, jedyne co to moge stąd odejść wtedy wreszcie będę miał ich z głowy a oni będą świętowali sukces że wreszcie mnie wykosili, ale niedługo po tym będą musieli sobie znaleźć nową ofiare bo to są wampiry spragnione co chwile nowej świeżej krwi Mam tylko nadzieje że to wszystko kiedyś do nich wróci...