Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszustka babystyle.pl

Polecane posty

Gość gość

Sklep internetowy babystyle.pl Pani Asia Gogulska badz Agnieszka Gogulska (Uzywa zamiennie dwoch imion, znalazlam takie informacje w internecie) telefon nieodpowiada podany na stronie. Oszukuje ludzi, nie wysyla towaru, nie odbiera telefonu, nie odpisuje na meile. Jestem jedna z poszkodowanych. Czy jest wiecej osob?

Gość gość
Witam Niestety i mnie spotkało to samo.Mam nadzieję,że odzyskam pieniądze,bo ja tej sprawy tak nie zostawię!

Gość vilkoo
Witam, proponuję znaleźć przynajmniej 10 osób i złożyć pozew zbiorowy a wtedy Oszustka będzie miała za swoje. Przynajmniej poniesie z tego powodu większe koszty. Im więcej nas się zgra tym będzie to dla niej surowsza kara.

Gość oszukana2
Witam, ja rowniez zostalam oszukana przez pania Asie Gogulska (tak podpisala maila informujac ze nie moze zrealizowac zamowienia, gdyz nie posiada towaru wystawionego na stronie). Nie odpisuje na moje maile, pieniedzy nie oddala. Poczekam jeszcze kilka dni i ide zglosic sprawe na policje. Kwota moze niewielka (113 zl) ale nie popuszcze. Niech oszuka tak kilka osob to uzbiera sie niezla suma. Ostrzegam przed zakupami w sklepie babystyle.pl !!!

Gość jula79
Mnie spotkało to samo ani plecaka ani kasy. Dziecko zapłakane. Otrzymałam optymistycznego maila na koniec sierpnia, do tej pory nie otrzymałam zwrotu!!! Witam, Niestety plecak nie jest dostępny, w związku z czym nie mam możliwości aby zrealizować Pani zamówienie. Przepraszam za niedogodności . Wpłaconą kwotę zwrócimy. Serdecznie pozdrawiam, Asia Gogulska www.babystyle.pl wpłaconej kwoty nie zwróciła!!! stronka i kasa zniknęła.