Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NePstryk

Czy czekać z seksem do ślubu?

Polecane posty

Gość pretty kitty
To oczywiście zależy od Twojej religijności, przekonań, ale ja uważam, że nie warto. Nie zrozum mnie źle, sama jestem dziewicą i nie popieram korzystania z byle okazji, która się nadarzy, jednak jeśli jesteś z kimś w związku, kochasz tą osobę i nie czujesz, że to niezgodne z Twoimi przekonaniami, to w czym problem? Seks jest bardzo ważną częścią małżeństwa. Jeśli okaże się, że jesteście totalnie niedopasowani? Sądzę, że ciężko potem poradzić sobie z taką sytuacją, frustracje i brak bliskości zniszczą każdy związek… Myślę, że lepiej to wiedzieć, zanim podejmie się decyzję o ślubie. Ale to tylko moje zdanie, ważne jest to, żeby nie postępować wbrew swoim przekonaniom, bo wtedy człowiek jest naprawdę nieszczęśliwy :)

Gość gość
czekaj neptyś najlepiej na babskim forum na kilku loginach ;)

Gość gość
Jesli seks jest najwazniejszy dla Ciebie to chyba odpowiedz jest prosta.Jesli inne wartości to czekać.Takie pary ktore z tym czekały do slubu są w trwałych związkach.

Gość gość
daj psu najpierw poskakać:-P

Gość gość
PRZECIEZ GEJE NIE MOGA BRAC SLUBU W POLSCE AAA

Gość gość
jasne, bo jak ktoś uprawia seks to znaczy, że inne wartości się nie liczą… bzdura, najważniejsze to nie robić niczego wbrew sobie.

Gość gość
Ja jakbym mogla cofnac czas to czekalabym do slubu. Ale wtedy szukalabym tez prawiczka i taki bylby warunek ewentualnegp zwiazku.