Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS PRZE OKRESEM LUB W JEGO TRAKCIE?!?

Polecane posty

Gość gość

Hej, co sądzicie o seksie kilka dni przed okresem podczas niepłodnych i w ostatnich dniach okresu? Powinnam dostac jutro, ale poki co nie mam..:/

Gość gość
Dla prawdziwego faceta to zaden problem. Wszystko zalezy od partnerki - jaka jest i co z siebie w tym momencie cyklu potrafi dac.

Gość gość
Pieprz sie kiedy chcesz,co nas to obchodzi ?

Gość gość
Rozumiem Was, ale bardziej chodzi mi o zajście w ciąże, bo aktualnie spóźnia mi sie okres, a ostatni stosunek jaki uprawiałam to pare dni przed okresem i pozniej 2dni przed końcem okresu...

Gość gość
Bo wiecie, korzystam z kilku kalendarzyków dla potwierdzenia, no i we wszystkich pokazywało, ze jestem w srodku dni niepłodnych, ale rożnie to bywa...zadowalające jest dla mnie to, ze po tygodniu dostałam na czas okres, ale teraz nagle mi sie spóźnia...juz sama nie wiem dziewczyny :/

Gość gość
Poradzcie cos..:/

Gość princessinthesky
Plemniki mogą żyć ponad tydzień, a owulacja może przyjść wcześniej. Baw się dobrze z tymi kalendarzykami. Miejmy nadzieję że ksiądz przyjmie reklamacje i dołoży się do wychowania dziecka.

Gość gość
nie lepiej sie po ludzku zabezpieczyc niz co miesiac wyczekiwac krwi na majtkach??