Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki anty i brazowe plamienie, pomocy !!

Polecane posty

Gość gość

Zaczelam 21 lutego pierwszy raz brac tabletki antykoncepcyjne microgynon 21, i zaczelam od pierwszego dnia jak tylko dostalam miesiaczke jakos o 16 i od nastepnych dni codziennie z rana w miare regularnie o 7 tylko w weekend o 9 jak tylko wstalam. Między czasie brania tych tabletek jakos od 5dc , uprawialam z chlopakiem petting, gdzie zawsze konczyl mi w ustach, obawialam sie tylko ze jak dotykal mokrego penisa, potem zapewno wytarl o koldre czy cos, a potem dotykal mnie w miejscu intymnym, inne sytuacje to byly gdy bylam naga i on dla zartow sie rozebral i odpychalam go bo bog wie co chcial :D podobno tez jak ma sie plemniki w ustach i pocaluje sie faceta a on potem strzela dobrze kobiecie ustami to to ryzykowne, skonczyl mi w ustach calowalismy sie, potem miedzy czasie palil papierosa jadł schabowe i dopiero przez 4 sekundy jakies polizał mi moją. Chyba nie mam cos sie martwic bo jednak regularnie biore te tabletki, ale problem w tym ze od wczoraj od 8dc bolaly mnie wieczorem jajniki i dzis obudzilam sie z tkliwymi piersiami, lekko bolą i brązowe plamnienie !!!! Co to moze oznaczac, bardzo sie boje.

Gość gość
Poczytaj ulotkę tabletek. Szczególnie skutki uboczne.

Gość gość
czytałam, moze wystepowac tkliwosc piersi, ale nie ma nic o plamieniach :(

Gość gość
Czy ty uważasz że zaszłaś w ciażę czy co? Plamienie to pewnie skutek tabletek.